Facebook хоче брати за кожне повідомлення 8 гривень?

Facebook хоче брати за кожне повідомлення 8 гривень?
Соціальна мережа Facebook почала тестувати систему платної відправки повідомлень.

Тепер користувачі, що не входять в список друзів людини, зможуть надсилати йому послання за невелику плату в один долар, пише Фокус з посиланням на Взгляд.ру.

Попередньо оплачені повідомлення від невідомих користувачів будуть направлятися не в папку «інше», як це відбувається зараз, а в основну папку «вхідні». Тобто можна буде, наприклад, посилати повідомлення спікерам та учасникам заходів. Зараз користувачі Facebook можуть самостійно налаштовувати список відправників повідомлень.

«Ряд досліджень показав, що введення плати за відправку повідомлень може бути одним з найбільш ефективних способів, що дозволяють уникнути небажаних повідомлень і оптимізувати доставку релевантних і корисних повідомлень», - відзначили представники Facebook у своєму неофіційному блозі.

Як пише The Wall Street Journal, тільки індивідуальним користувачам - фізичним особам буде дозволено відправляти повідомлення, використовуючи цю функцію. Таким брендам, як Coca-Cola, не буде дозволена масова розсилка повідомлень. У тиждень користувач може отримати не більше одного повідомлення від незнайомої людини.

Для Facebook це вже не перша спроба монетизації сервісу. Раніше компанія запустила можливість платного просування повідомлень користувачів. За 7 доларів вони змогли розміщувати записи в стрічці новин на більш вигідних позиціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Facebook хоче брати за кожне повідомлення 8 гривень?
22 грудень, 2012, 10:27