«Волиньгаз» відкрив у Луцьку новий центр обслуговування. ФОТО*

«Волиньгаз» відкрив у Луцьку новий центр обслуговування. ФОТО*
У Луцьку відкрили Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз» та ТОВ «Волиньгаз Збут». У центрі можна буде укладати договори та отримувати необхідні консультації. Керівники кажуть, що для них головне - дбати про кожного клієнта. Фінансові операції в центрі здійснювати не будуть.

Урочисте відкриття відбулось у вівторок, 17 жовтня. Користуватись послугами центру лучани матимуть змогу уже від сьогодні. Новий офіс знаходиться за адресою: Луцьк, проспект Молоді, 14,а.

Керівник центру Юрій Петрук розповів, як працюватиме центр. За цого словами, в офісі не ігноруватимуть жодного клієнта. Адже часто буває, що відвідувай приходить в установу, а менеджери зайняті, та не мають змоги його проконсультувати.




«Коли клієнт заходить до нас, то потрапляє відразу на рецепцію. Адміністратор залу завжди звертає увагу на кожного клієнта. Дуже важливо, щоб відвідувача не ігнорували. В нас піклуватимуться про всіх. Якщо необхідна невелика консультація, то її даватимуть відразу на місці. Якщо консультація потрібна ширшого загалу, то необхідно скористуватись електронною чергою. Вона зроблена для того, щоб систематизувати клієнтські потоки та економити час очікування самих клієнтів. Головне - це допомогти усім», - зазначив він.

У центрі споживачі здійснюватимуть різноманітні операції - оплата послуг, укладання договорів на розподіл та постачання газу, замовлення довідок та консультації щодо особового рахунку. Також клієнти матимуть змогу оформити технічну документацію на приєднання до газової мережі.

В офісі працює 10 кваліфікованих менеджерів. За день вони можуть надати послуги майже тисячі клієнтів. Родзинкою центру є автоматизована електронна черга. Програмне забезпечення дозволить оптимально розподілити клієнтські потоки. Завдяки голосовим повідомленням та електронним табло споживачів інформуватимуть щодо наявності номера вільного місця. В залі очікування працюватимуть адміністратори, котрі допомагатимуть клієнтам розібратись із незрозумілою інформацією.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик зазначив, що центр буде дуже корисним для лучан та жителів луцького району. Також - це хороші робочі місця у новому та комфортному офісі.


«Для нас дуже важливо, що сьогодні в цьому центрі люди матимуть можливість провести розмову з менеджерами, отримувати необхідну інформацію. На скільки я розумію, центр не надає фінансових послуг. Всі послуги проводяться через систему електронних платежів, а основне призначення центру - роз’яснення надання послуг, тлумачення необхідних законів чи постанов. Це, в першу чергу, робота з людьми. Я впевнений, що це й хороші робочі робочі місця», - сказав Володимир Гунчик.

Центр обслуговування є комфортним для відвідувачів. Коли вони отримують чек із номером, то можуть чекати на свою чергу у залі очікування. Там є м’які диванчики, кава та WI-FI.

Пізніше Юрій Петрук запропонував Володимиру Гунчику скористатись послугами та оцінити якість обслуговування.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все як завжди: відкривають з балонами і показухою, а закривають тихо і вночі.
Відповісти
Останні новини
«Волиньгаз» відкрив у Луцьку новий центр обслуговування. ФОТО*
17 жовтень, 2017, 18:05