Волинянин переміг у чемпіонаті світу з бодібілдингу. ФОТО

Волинянин переміг у чемпіонаті світу з бодібілдингу. ФОТО
У Чемпіонаті світу серед юніорів та майстрів з бодібілдингу, класичному бодібілдингу, фітнесу, бодіфітнесу і бікіні переміг волинянин.

Захід відбувся з 14 по 17 грудня в Будапешті (Угорщина),пише Про Ковель.

У фінальному старті 2012 взяли участь 350 спортсменів з 50 країн світу. Україну на Чемпіонаті світу серед юніорів та майстрів представляли 17 спортсменів.

У загальній складності українці завоювали 7 медалей - 1 золоту, 2 срібні та 4 бронзові. А також показали другий загальнокомандний результат, поступившись лише збірній Німеччини.

Свої перші медалі світового рівня виграли уродженець міста Ковель Андрій Хомицький(на фото), а також Елеонора Алібаєва і Анастасія Коваль.

Призер Чемпіонату України-2012 Андрій Хомицький став володарем відразу двох медалей Чемпіонату світу. Андрій приніс Україні єдину золоту медаль, отримавши перемогу в категорії атлетик-фізик і піднявся на другу сходинку п'єдесталу у категорії юніори класичний бодібілдинг.

Ще одну срібну медаль завоювала чемпіонка України-2012, харків'янка Елеонора Алібаєва в категорії юніори бікіні. А фіналістка Олімпійських Ігор-2008 в Пекіні зі спортивної гімнастики Анастасія Коваль, цього року змінила гімнастичний зал на тренажерний, стала бронзовим призером Чемпіонату світу серед юніорів з фітнесу в категорії до 163см.

Ще трьома бронзовими нагородами поповнили скарбничку України луганчанка Тетяна Міхейчик і кияни Валерій Коптенко і Ольга Могильницька.

Чемпіон світу і «Арнольд Класик» Валерій Коптенко став третім в категорії майстри 40-49 років бодібілдинг до 80кг. Ольга Могильницька повторила свій успіх юніорського Чемпіонату Європи-2012, знову заслуживши бронзу в категорії фітнес понад 163см серед юніорів. А досвідчена і сама титулована спортсменка ФББУ Тетяна Міхейчик, що стала трьома тижнями раніше абсолютною чемпіонкою Кубка світу з бодіфітнесу, додала в свою колекцію медаль бронзового відливу Чемпіонату світу в категорії майстри 35-44 року бодіфітнес. До речі, саме ця категорія була найчисленнішою з представлених на цьому Чемпіонаті світу, де за перемогу змагалися 28 спортсменок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Руки склав як півник крила до бійки. Вітаю!
Відповісти
А що в ньому є цікавого? Для життя і існування Бог дав людині досконале тіло, а навіщо з себе робити посьміховисько? Що тут, розум є, чи якийсь інтелект? Немає нічого, бо на це не було часу. Була одна звивина, і та всохла від постійних тренувальних навантажень. Робот, який може себе "качати" до автоматизму. Даремно прожите життя. Красивий чоловік - не той, в кого мускули і сила, а нема розуму. Бачила в Луврі статуї античних чоловіків з досконалим тілом. Воно звичайне, як в усіх людей, без жирку, живота і 46 розмуру взуття. І кілограмові яйця не висять між ногами, як в бізона. І член в міру. А навіщо він великий - жінці монотонно яїчники відбивати? Не подобається мені таке тіло! Фу!
Відповісти
тут є професійний спорт. не тямите в бодібілдингу нічого, прошу не пишіть таку дурницю. звилина? автоматизм? тут великі знання з будови тіла, дієтології, фармакології,тренінгу. чому наявність мязів заперечує наявність розуму? ващі особистисті естетичні вподобання нікого не хвилюють, це спорт, це скульптори свого тіла яка пекельною працею його здобувають.
Відповісти
"Бог дав людині досконале тіло". А ще Він дав людині працю! Тіло бодібілдера змінюється в процесі роботи, спортсмен показує тілом свою роботу. Без інтелекту неможливо якісно виконати роботу, якби це було просто в світі не булоб товстих, запливших жиром людей - це навіть жирним не подобається. І ще одне, який розмір взуття повинен бути в чоловіка ростом 2 м? 35? чи 32? )))
Відповісти
Останні новини
Волинянин переміг у чемпіонаті світу з бодібілдингу. ФОТО
22 грудень, 2012, 12:44