Скільки коштує дренажний насос?*

Скільки коштує дренажний насос?*
Дренажні насоси - це необхідне пристосування в заміському будинку і на дачі. Їх застосування дозволить збільшити термін служби будівель на ділянці та зменшить проблеми під час весняного сніготанення і підйому рівня ґрунтових вод.

Залежно від розташування будинку ділянка може бути більш-менш схильний до підтоплення. Цей критерій впливає на потужність і продуктивність всмоктувального пристрою. Але не тільки з метою перекачування брудної рідини застосовуються дренажні насоси.

Є різновид апаратів і для чистої води.



Як працює?

Незалежно від типу відкачуваних рідин, прилади мають такий принцип дії: насосний вузол через спеціальні отвори всмоктує рідину. Діаметр отворів відрізняється в залежності від призначення і розміру тих частинок, які можуть потрапляти разом з водою. У приладах для побутового застосування воно знаходиться знизу, що забезпечує його кращу продуктивність.

За допомогою обертання робочого колеса з лопатями вода потрапляє в камеру. Її розміри також безпосередньо залежать від наявності домішок в воді. Щоб не спричинити поломку апарату внаслідок попадання великих фракцій, необхідно врахувати цей параметр при його покупці.

Пристрої для всмоктування можуть бути виготовлені з таких матеріалів:

- пластик;
- пластик + сталь (робочий механізм);
- нержавіюча сталь.

Вартість приладу прямо пропорційна ціні використовуваних в його виробництві матеріалів. Тому пластиковий насос для відкачування води коштує дешевше сталевого або чавунного, але для застосування в побутових умовах матиме чималий термін експлуатації через непостійне використання.



Де купити дренажний насос?

Магазин СТОРГОМ пропонує покупцям понад 100 моделей різних виробників, що відрізняються за характеристиками. Попередню оцінку необхідного товару можна зробити самостійно, зіставивши умови роботи з характеристикою приладу. Уточнити вибір завжди допоможуть консультанти.

Варто звернути увагу на глибину занурення в рідину. Найбільшою популярністю користуються апарати для побутового застосування, які використовуються на глибині не більше 5 метрів. Для більш глибоких робіт варто вибирати більш потужні агрегати. Але їх вартість буде дорожче. Тому правильність розрахунку глибини допоможе заощадити.

За потужністю агрегати можуть бути від 500 Вт і понад 1000 Вт. Чим більший обсяг роботи і швидкість надходження води, тим більшу потужність варто вибирати. Найбільша кількість пропозицій каталогу від 500 до 1000 Вт.

Продуктивність пристрою вимірюється в л/год. Найменша - від 4 000 л/год, максимальна - понад 8 000 л/год.

Найдешевший агрегат коштує 634 грн. Він має потужність 400 Вт, справляється з перекачуванням чистої води об'ємом 6000 літрів на годину, може бути занурений на 7 м.

На товари поширюється сезонна знижка, яка дозволяє економити на деяких моделях до 4 000 грн. Зручний фільтр для сортування на сайті дозволяє переглядати тільки ті варіанти, які найбільше відповідають вашим вимогам.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скільки коштує дренажний насос?*
19 жовтень, 2017, 08:55