Біля Ради відновилися сутички

Біля Ради відновилися сутички
Біля будівлі Верховної Ради України відбулися нові сутички між правоохоронцями та мітингувальниками.

Про це йшлося у сюжеті 112 Україна.

«До паркану, який контролювали мітингувальники підійшли з десяток поліцейських, які заявили, що з цього моменту вони будуть перевіряти всіх, хто буде заходити на територію містечка і виходити з нього. Через три хвилини до паркану з боку ВР підійшли близько ста спецназівців - вони намагалися то пройти через паркан, то відтіснити мітингувальників, тому почалися перейми», – повідомив кореспондент телеканалу.

Повідомляється, що на цей момент повалили паркан, який стояв біля будівлі Верховної Ради в протягом дня. Відзначається, що під час протистояння зі спецпризначенців зривали шоломи.

Нагадаємо, що сьогодні під час зіткнень під Верховною Радою протестувальники побили народного депутата від БПП Олега Барну. У нардепа під правим оком залишився великий синець.

Нагадаємо, в Києві під стінами Верховної Ради проходила акція протесту соратників колишнього губернатора Одеської області, а нині лідера партії «Рух нових сил» Саакашвілі і низки інших опозиційних політиків. Організатори та учасники заходу вимагають від парламенту скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство, зробивши партійні списки відкритими, а також створити антикорупційний суд.

В результаті зіткнень постраждали чотири людини, серед яких – один поліцейський.

На даний момент акція протесту закінчилася, але активісти залишилися ночувати в наметах, які встановили на вулиці Грушевського і в Маріїнському парку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Біля Ради відновилися сутички
17 жовтень, 2017, 22:43