Волинські ветерани стали чемпіонами України і встановили рекорд

Волинські ветерани стали чемпіонами України і встановили рекорд
Ветерани волинського футболу, гравці луцької команди «Абориген» віком за 60, стали чемпіонами України. У вирішальному матчі вони перемогли однолітків із Червонограда Львівської області з рахунком 3:0.

Луцький клуб встановив рекорд, вперше в Україні ставши чемпіоном у всіх трьох ветеранських вікових номінаціях, - пише ВРД НСТУ.

Удруге в Україні відбувся чемпіонат із футболу серед тих, кому за 60 років. На урочистому відкритті змагань організатори не лише вручили командам-учасницям короваї з нового врожаю, а й привітали з 80-ти річчям спортивного директора Асоціації ветеранського футболу України Віталія Кулібабенка.

Чемпіонат стартував поєдинком луцького клубу «Абориген» і переможців перших подібних змагань — «Поступу» із Закарпаття. Ця зустріч завершилася нічиєю 2:2.

У вирішальному матчі лучани здолали львівську «Легенду» із рахунком 3:0. Вже у першому таймі лікар-травматолог Богдан Бицький завершив красиву атаку господарів поля, а у другому таймі він забив ще один гол.

«У мене велике свято: вчора була річниця, як я з дружиною шлюб взяв, а сьогодні день народження дочки. Дуже хотілося відзначитися у матчі, дуже хотілося принести перемогу волинському футболу», – розповів Богдан Бицький.

Через кілька хвилин лучани забили третій гол. Завдяки цій перемозі продовжилася чемпіонська серія «Аборигена». Цього року він виграв чемпіонати країни у трьох вікових категоріях: 50+, 55+ і 60+. До цього в історії українського ветеранського футболу жодному клубові не вдавалося вигравати три чемпіонати. Тож, «Абориген» із Луцька увійшов в історію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські ветерани стали чемпіонами України і встановили рекорд
18 жовтень, 2017, 08:00