У «Луцьктеплі» повідомили, хто з «бюджетників» має найбільші борги

У «Луцьктеплі» повідомили, хто з «бюджетників» має найбільші борги
Найбільші обсяги заборгованості перед державним комунальним підприємством «Луцьктепло» має Управління будинком приміщення рад та університети – суми заборгованості сягають півмільйона.

Про це під час виконкому 18 жовтня повідомила директор підприємства Валентина Малютіна.

За її словами, підприємств активно працює над реструктуризацією боргу. Проте, попри підписані договори, не всі установи їх виконують. Мовляв, якщо з ректорами 2 університетів вдається знайти погодження через можливість непідключення певних приміщень чи зниження температури в певних ситуаціях тощо, то з Управлінням будинку рад порозуміння не знайшли.

Між тим вказані установи боргують орієнтовно по півмільйона, та наразі відбуваються часткові перерахунки. «У всіх випадках договір реструктуризації підписують, інше діло, що не завжди виконують», – додала Малютіна. За її словами, з Управлінням будинку рад не вдалося знайти порозуміння, основна причина несплати – борг адміністрації.

Натомість член виконкому Михайло Щур зауважив, що не варто просто констатувати – «є борги, ми їх реструктуризуємо». В місті, на його думку, мають активніше думати над тим, що зробити, аби отримати кошти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Луцьктеплі» повідомили, хто з «бюджетників» має найбільші борги
18 жовтень, 2017, 10:25