У Володимирі відтерміновують опалювальний сезон

У Володимирі відтерміновують опалювальний сезон
Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук розповів, що опалювальний сезон будуть відтерміновувати, поки дозволяють погодні умови.

Про це пише БУГ.

На скарги жителів міста у соціальних мережах, перший заступник відповів, що опалювальний сезон не будуть розпочинати. Таке рішення пояснив тим, що невідомо чи на цей період держава надасть субсидію.

“Я сам живу в багатоквартирному будинку, ще й на першому поверсі, тому мені відомо, що таке температура в квартирі 16*С… І якщо з закладами соціальної сфери ситуація щодо початку опалення одна, то з житловими будинками – інша. От зараз температура повітря піднялась, а є чіткі вимоги щодо подачі тепла: середньодобова температура має не перевищувати 8*С протягом трьох діб поспіль”, – зазначив Ярослав Матвійчук.

Додамо, що у місті близько 60% домогосподарств отримують субсидії. Раніше, минулого тижня, опалювальний сезон розпочали у Володимир-Волинському ТМО, соціальному гуртожитку та в ряді навчальних закладів.

Пустили тепло в заклади, які обігріваються твердопаливними котельнями – це школи № 1, 2 та гімназія. На контролі температурний режим в інших соціальних закладах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі відтерміновують опалювальний сезон
18 жовтень, 2017, 13:43