Небезпечний «кавалер»: у Києві чоловік душив і грабував дівчину

Небезпечний  «кавалер»: у Києві чоловік душив і грабував дівчину
У Києві в Гідропарку чоловік душив і обікрав дівчину, з якою познайомився в кафе.

Про це повідомила прес-служба столичної поліції на сторінці в Facebook.

До поліції звернулася 29-річна місцева мешканка із заявою про розбійний напад, який скоїв відносно неї чоловік, із яким вона познайомилася у кафе.

Правоохоронцям жінка розповіла, що напередодні вона разом із приятелькою відпочивала у кафе на території Гідропарку. Там жінки познайомилися із двома чоловіками, які після спільного застілля запропонували їм прогулятися парком.

«Одна із подруг від прогулянки відмовилася і викликала таксі, а інша – навпаки, погодилася. Відійшовши кілька метрів, жінка опинилася наодинці із новим знайомим, який відразу, так би мовити, перейшов до справи. Зі слів потерпілої, чоловік вдарив її в обличчя та почав душити, поки вона не втратила свідомість. Коли прийшла до тями, то побачила відсутність сумочки із документами та грішми, яку забрав із собою кавалер», - розповіли в поліції.

Зупинивши невідому жінку, потерпіла зателефонувала до поліції і надала детальний опис кривдника. Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно розпочали пошук нападника. За кілька хвилин поліцейські побачили чоловіка, схожого за прикметами, та зупинили його для з’ясування обставин.

«Потерпіла упізнала знайомого, а також речі, які ми виявили в нього під час поверхневого огляду. Вилучене ми повернули власниці, а чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України ми затримали та доставили до управління поліції, - додав Олександр Кузьмін.

Правоохоронці встановили особу затриманого – це безробітний 33-річний уродженець Житомирської області, який раніше був судимий за аналогічні злочини. Він надає слідчим покази у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Небезпечний «кавалер»: у Києві чоловік душив і грабував дівчину
18 жовтень, 2017, 21:01