На Волині буде чемпіонат України з флорболу

На Волині буде чемпіонат України з флорболу
21-22 жовтня у Луцьку відбудеться перший тур першої ліги Чемпіонату України 2017-2018 з флорболу.

Спортивна подія пройде в СОК «Адреналін Сіті» за адресою: вул. Карбишева, 1. Організовує змагання Українська федерація флорболу.

У місто приїдуть дев’ять команд з правого берегу Дніпра. Спортсмени з Ужгорода, Рівного, Львова та інших міст розпочнуть боротьбу за вихід у вищу лігу в наступному сезоні.

Участь у змаганні візьме також луцька команда під назвою “Айсберг - Фіміам”, яка налаштована продемонструвати впевнену гру та хороший результат.

Флорбол - це один з найшвидших видів спорту, схожий до хокею, але гра проводиться в спортзалах без ковзанів чи роликів з ключками та легким м’ячем. На майданчику знаходяться 12 спортсменів, по 6 людей з однієї команди, які намагаються забити м’яч у ворота команди-суперника. На відміну від хокею у цьому виді спорту не використовують контактних та інколи грубих дій по відношенню до суперника.

Флорбол - досить молодий спорт, але він дуже швидко розвивається в Україні та світі, в першу чергу завдячуючи його динамічності, цікавості, а також відносній доступності інвентарю та умов для проведення гри.

Розклад ігор:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині буде чемпіонат України з флорболу
18 жовтень, 2017, 17:43