Думки волинян щодо подій у Києві розділилися

Думки волинян щодо подій у Києві розділилися
Події, які стались 18 жовтня в Києві, викликали різну реакцію у волинян.

Так, депутат Волиньради Костянтин Зінкевич закликав людей зібратись біля ради, аби підтримати обурення діями правоохоронців. Нагадаємо, біля Верховної Ради сталася сутичка між поліцією та мітингувальниками. У поліції кажуть, що конфліктна ситуація виникла внаслідок відмови мітингувальників повернути захоплені вчора щити.

На заклик Зінкевича прибуло близько 30 людей. А згодом приїхав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига, аби поспілкуватись з протестувальниками.

Водночас у коментарях до допису Зінкевича у Facebook журналісти та активісти закликають його не "нагнітати" ситуацію.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
особисто розіб'ю е*альнік Пташнику, якщо воно і завтра буде двіжувати
Відповісти
Это уже какая "революция" по номеру? Если считать "революцию на граните"-1990 года, август 1991, +два майдана= уже пятая. Не многовато ли будет? Известно, что каждая революция "отбрасывает" общество и экономику на 12-15 лет. Получается все эти "пертурбации" возле властного корыта затормозили Украину минимум на полвека. Эти "революционеры" вроде Пташника сократили население, как минимум, в два раза (на 20-25 млн). Сталин с Гитлером, вместе взятые, таких показателей не смогли достичь.
Відповісти
Тому що наші "дрепутати" оборзєлі: то масово прогулюють засідання, то виражаються на кшалт "окільцьованого" Розенблата... Кнопку під дупу кожному і з\плату згідно з відвідуваністю... До речі, як там Добкін-молодший - не залишає шприців з кров"ю в поштових скриньках ?..
Відповісти