Ситуація в АТО: поранені троє військових

Ситуація в АТО: поранені троє військових
За минулу добу троє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, - пише Еспресо.

Найбільше порушень режиму припинення вогню вчора було на Донецькому напрямку, де окупанти кілька разів гатили з мінометів калібру 82 міліметри і різних видів гранатометів по оборонцях Авдіївки. Позиції біля Луганського, Майорська та Кам’янки потрапили під вогонь з гранатометів.

Близько шостої години вечора під час обстрілу українських опорних пунктів із застосуванням 120-міліметрових мінометів та озброєння БМП зазнав поранень один боєць. Майже опівночі загарбники випустили понад 20 мін калібру 120 міліметрів на підступах до Троїцького.

На Луганському напрямку позиції неподалік Новотошківського та Новозванівки накрили вогнем з 82-міліметрових мінометів. Також терористи били з 120-міліметрових мінометів по позиціях у районі Кримського і Попасної. Вночі під вогонь із автоматичних гранатометів потрапили оборонці Троїцького, Новозванівки та Новоолександрівки.

На Маріупольському напрямку проросійські найманці вели вогонь з міномету калібру 82 міліметри неподалік Гнутового, а з великокаліберного кулемету - на околицях Старогнатівки.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 53 рази порушили перемир’я. Сили АТО 31 раз вогнем у відповідь придушували активність окупантів. У результаті бойових дій двоє українських воїнів були поранені. Ще один військовий отримав поранення унаслідок підриву", - підсумували у штабі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в АТО: поранені троє військових
19 жовтень, 2017, 08:42