Ефективно, екологічно, патріотично: з яких матеріалів будують «Парковий Квартал»*

Ефективно, екологічно, патріотично: з яких матеріалів будують «Парковий Квартал»*
Аби звести комфортне та надійне житло, забудовник має керуватися не лише критеріями сучасності зовнішнього вигляду, а перш за все надійністю та якістю матеріалів. Чим ширший арсенал будматеріалів використають на етапі будівництва, тим менше у майбутньому власникам житла доведеться хвилюватися про його комфортність та споживчі характеристики.

Тому ті, хто обирає для себе житло, мають уважно вивчити пропозиції та поцікавитися не лише питаннями сусідства чи інфраструктури, а спершу керуватися саме надійністю обраної оселі. Адже саме від матеріалів, які використовують при зведенні будинку, від їхньої ефективності, екологічності, стійкості до зовнішніх чинників обраних матеріалів напряму залежатиме якість життя.

Будівельна компанія «Інвестор», яка зводить сучасний житловий комплекс «Парковий квартал» у Ковелі, заздалегідь подбала про комфорт своїх майбутніх мешканців. Будівельники використовують у роботі високоякісні матеріали – будинки зводять із екологічно чистої червоної керамічної цегли високої якості.



Окрім того, більшість матеріалів, з яких будують «Парковий Квартал» - українські.

БУДИНОК

Фасад будинків майструють із пінополістирольних плит товщиною 120 міліметрів. Зверху та на відкосах будинок утепляють мінеральною ватою та пінопластом.



Окрім того, будівельники обкладають мінватою пожежні шви – це дозволяє унеможливити розповсюдження вогню у разі виникнення пожежі. Після влаштування стін їх покривають кольоровою акриловою штукатуркою торгової марки Baumit.



Дах «Паркового кварталу» роблять із металопрофілю, що надійно захищає будинок від протікань.



КІМНАТИ

Для штукатурки стін використовують стандартну штукатурку на гіпсовій основі КНАУф МП 75. Такий продукт не має у своєму складі «поганих» домішок, штукатурка міцна та водночас є основою для фарбування чи обклеювання шпалерами. Тобто власники житла, якщо захочуть «модернізувати» чи перефарбувати стіни, можуть без зайвих маніпуляцій братися до роботи та клеїти шпалери без додаткового вирівнювання чи вкладання нових шарів.

При вкладанні підлоги у квартирах застосовують цементно-піщаний розчин. Його наносять за допомогою механічного агрегату - такий спосіб вкладання дозволяє створити ідеально рівну поверхню. Потурбувався забудовник і про «теплоємність» підлоги: аби краще тримати температуру, майстри вкладають під стяжку чи ламінат електрообігрівальну підлогу. Таким чином, мешканці не матимуть проблем із холодною підлогою – навпаки, покриття зустріне вас приємним теплом.

До слова, квартири обіцяють бути теплими - забудовник обрав для квартир і двоконтурні парапетні газові котли Bosch Gaz 6000 W та надійні радіатори опалення з терморегуляторами «Tiberis». Вони гарантують безпеку у домі та зручні й прості в користуванні, дозволяють самостійно регулювати температуру в оселі та вмикати чи вимикати опалення за бажанням. До того ж, використання індивідуального опалення дозволить заощаджувати на оплаті за компослуги.



ВІКНА-ДВЕРІ

При зведенні «Паркового кварталу» особливу увагу забудовник виділив якісним вікнам – для будівництва обрали металопластикові вікна з п’ятикамерним профілем WDS 500 із двокамерними склопакетами. Така конструкція вікон дозволяє їм чудово зберігати тепло. Гарантія на профілі від виробника 5 років, проте будівельники запевняють, що термін експлуатації цих конструкцій довший у рази – вікна надійно прослужать протягом десятків років.



У будинку встановлюють стандарті металеві двері і з МДФ накладкою з комплектацією ЕL. Вони мають подвійний ступінь захисту - кодовий електронний + ключовий замок. До слова, жоден із тих, хто вже придбав квартиру у «Парковому кварталі» не змінював двері, переконавшись в їхній якості.



Приємний бонус

Приємним бонусом для власників квартир стане можливість отримати площу у підвалі будинку. Відтак, вони зможуть отримати по 13 квадратних метрів підвального приміщення – гарна можливість облаштувати міні-погріб чи склад для речей, які не хочеться тримати в квартирі.

Власники можуть не хвилюватися про мокрі стіни чи підтоплення - забудовник подбав, аби підвали облаштували якісними та екологічними будматеріалами. Так, щоб захистити підвал від підтоплень та надмірної вологи, майстри зробили потрійну гідроізоляцію, а вхід у підвал захистили металевими гратами.

А ось таку плитку кладуть перед будинком
А ось таку плитку кладуть перед будинком


ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР У «ПАРКОВОМУ КВАРТАЛІ»

Зацікавилися? Телефонуйте за номером: 068 300 20 10, або завітайте до відділу продажів: вул. Глібова,8б, Ковель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якість будівництва житла зросла, що видно неозброєним оком! Згадується як раніше люди в новій квартирі викидали вікна і двері, рівняли штукатурку і стяжку!
Відповісти
Останні новини
Ефективно, екологічно, патріотично: з яких матеріалів будують «Парковий Квартал»*
02 листопад, 2017, 09:02