ПриватБанк відкрив програму Masterсard Rewards для корпоративних карток*

ПриватБанк відкрив програму Masterсard Rewards для корпоративних карток*
Корпоративні клієнти ПриватБанку отримуватимуть винагороди за оплату покупок картками свого підприємства.

Нова програма Mastercard Business Rewards дозволить отримувати бали за всі купівлі карткою (у тому числі в Інтернеті) й обмінювати їх на подарунки з каталогу програми.

«Купівля квитків, витрати у відрядженні, кава з партнерами, закупівля техніки в кабінет, виклик таксі – усе, що оплачено карткою, винагороджується балами та подарунками, – говорить керівник напряму «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – Багато хто з наших клієнтів (понад 80 тисяч) уже брав участь у подібній програмі, для них ми відновили раніше накопичені бали та додали акцій і подарунків».

Щоб отримувати преміальні бали за розрахунки корпоративними картками Mastercard ПриватБанку, директору або власнику підприємства досить приєднатися до програми на сайті.

Після цього з кожної купівлі в магазинах або Інтернеті за допомогою корпоративної картки або картки «Ключ до рахунку» Masterсard автоматично нараховуються грошові бали. Обміняти накопичені бали на винагороди з каталогу програми можна в особистому кабінеті на сайті програми.

Бали за купівлі в будь-яких роздрібних магазинах на території України та за кордоном становлять 5% незалежно від виду картки. Один бал дорівнює 20 грн, витрачених за картками підприємства. Бали підсумовуються за всіма картками одного підприємства.

Держателі преміальних корпоративних карток Mastercard, окрім накопичення балів, отримають ще знижку до 30% у точках – партнерах програми «Бізнес-Бонус» (оплата авіа- і залізничних квитків, бронювання готелів, оренда автомобілів, розрахунок у ресторанах), а також безкоштовне відвідування бізнес-залу Mastercard аеропорту Бориспіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк відкрив програму Masterсard Rewards для корпоративних карток*
19 жовтень, 2017, 21:03