Усик відвідав військових «на нулі»

Усик відвідав військових «на нулі»
У рамках поїздки у зону АТО відомий український боксер Олександр Усик побував у підрозділах Краматорського прикордонного загону.

Спочатку спортсмен завітав до управління Краматорського загону, де поспілкувався з прикордонниками та залишив багато позитивних емоцій, – повідомляють у Держприкордонслужбі.

Після зустрічі з військовослужбовцями підрозділу Олександр поїхав до відділу прикордонної служби «Бахмут». Також чемпіон відвідав оперативно-бойову комендатуру «Курахівка», де не тільки пригостив бійців смачним салатом, який приготував власноруч, а й допоміг з ремонтними роботами по облаштуванню підрозділу.

Під час перебування в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» спортсмен побував на самісінькому «нулі» і висловив хлопцям слова підтримки та вдячності за їхню нелегку службу.

У «Мар’їнці» на «Больнічці» хлопці облаштували із підручних засобів ринг і попросили Олександра дати майстер-клас. Серед іншого, боксер завітав до місцевої дитячої спортивної школи, де також відкрив для дітлахів деякі секрети боксу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.