Загиблим в АТО лучанам присвоять звання почесних громадян міста

Загиблим в АТО лучанам присвоять звання почесних громадян міста
Загиблих військових у зоні АТО, а також безвісти зниклих хочуть удостоїти звання почесних громадян міста Луцька.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 20 жовтня, - пише ІА Волинські новини.

Із відповідною пропозицією до міської ради звернулися представники ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» та Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині, які впевнені, що героїв війни на сході потрібно вшановувати не тільки на свято Покрови Пресвятої Богородиці. З їх слів, «історія затирається», тож жертву загиблих військових необхідно вшанувати належним чином.

За пропозицією громадських організацій до списку осіб, які повинні отримати звання почесних громадян Луцька, мають увійти ті військові, яких призвали на службу через міський військовий комісаріат.

Аби надати звання стало можливим, необхідно прийняти відповідні зміни до положення про присвоєння звання почесного громадянина Луцька.

Комісія підтримала звернення членів громадських організацій та рекомендувала його на розгляд сесії Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Загиблим в АТО лучанам присвоять звання почесних громадян міста
20 жовтень, 2017, 12:26