Лучан закликають долучитись до проекту «Драбина»

Лучан закликають долучитись до проекту «Драбина»
Лучан запрошують долучитися до проекту «Драбина», де кожен зможе піднятися сходинками і поділися улюбленими рядками з книги чи процитувати поезію, заспівати пісню або представити будь-що творче, стоячи на драбині.

До дійства, яке розпочнеться у суботу, 21 жовтня, о 16.30 год на Театральному майдані біля пам’ятника Лесі Українки, можуть долучитися і діти, і дорослі.

Організатори візьмуть драбину, яка стане імпровізованою сценою на трьох локаціях міста. Так мистецтво стане доступним для будь-якого перехожого. Різнопланова творчість виноситься за межі приміщень на вулицю, тому студентів та усіх охочих закликають долучитися. Після цього дійство переміститься до Мистецької галереї, що по вул. Лесі Українки, а остання локація – скульптура «Мистецтв» на площі Братський міст. На кожному місці драбина стоятиме 30 хвилин.

Учасники та глядачі можуть зареєструватися тут: https://docs.google.com/forms/d/1BghNuueGIYvPk_plC3-pZ1eZJu1dEnJO3wXYjFfmOic/viewform?chromeless=1&edit_requested=true але організатори також будуть залучати перехожих ставати частиною перформенсу, тому кожен буде почутим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан закликають долучитись до проекту «Драбина»
20 жовтень, 2017, 23:16