«Ви - позор українського народу»: у Луцьку розкритикували роботу «паспортного столу»

«Ви - позор українського народу»: у Луцьку розкритикували роботу «паспортного столу»
Лучанка Лілія Василюк написала емоційний пост, в якому розкритикувала роботу відділу Міграційної служби на вулиці Кравчука.

Допис вона опублікувала в групі "Наш Луцьк" в Facebook.

"Я ненавиджу цю владу, яка має людей за дурнів, якій начхати на простих громадян, яка настільки безсила і просто вже настільки остогидла, що коли дивишся на морди цих зажерливих чинуш, то тебе вивертає", - пише жінка.

"В даний момент в мене конкретно претензії до Міграційної служби України. Якого милого ви здираєте гроші з громадян за виготовлення термінового біометричного паспорту, якщо ваша терміновість гірше черепахи десь у далекому Гондурасі! За місяць, навіть більше, ви не в змозі виготовити документ, але при цьому гроші ви здираєте наперед. Якого милого міграційне управління на вул. Кравчука 12 не працює в понеділок? Понеділок не робочий день, для вас бояр? Тільки раби працюють по понеділках?" - конкретизувала авторка допису.

"Хто мені поверне гроші за придбані квитки на літак до Каунаса(Литва) на семінар? Можливо Міграційна Служба? І головне, що будуть думати представники інших держав Європи на семінарі, коли перекладач з України не приїде на семінар, по причині не виготовлення паспорту? Вам не соромно? А мені дуже соромно. Це ще і ще раз доводить, що .... в нашій державі не змінилось і вас шановні, пора викидати, як смердячий бруд з насаджених вами місць. Ви - позор українського народу", - додала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повністю підтримую.!!
Відповісти
Оце молодець, в "точку", правильно написала!!!
Відповісти
Подавайте до суду.
Відповісти
Вони його не роблять в Луцьку
Відповісти
Стилістика професійного перекладача...
Відповісти
Навіщо купувати квитки без документів на руках... В Луцьку на Кравчука паспотри не друкують і не виготовляють. Перш ніж звинувачувати потрібно було б розібратися хто винен. Пишіть листи в державні органи а не пости в інтернеті
Відповісти
а чому її як клієнта повинно турбувати де роблять? було домовлено терміни, було оплата - клієнт повинен отримати результат вчасно.
Відповісти
Як я Вас розумію! Здала документи, відповідно і оплатила кошти, ще 4 серпня. Поїздка закордон мала бути на цьому тижні,але паспорту немає...поїздки немає...
Відповісти
По-перше, я дуже сумніваюсь, що вас не попередили про затримку друку паспорта. Тому що на даний час всім про це говорять.
По-друге, міграційна служба самостійно не друкує паспорти, а відправляє заявки в Київ, де і друкуються паспорти для всієї нашої держави.
По-третє, міграційна служба працює в суботу, тому логічно, що другим вихідним в них є понеділок.
По-четверте, в даній ситуації вині також і ви.Тому що наперед не подумали, що вам треба новий біометричний документ. І не подали документи заздалегідь або в крайньому випадку на виготовлення термінового паспорта (різниця в 250 грн). Якщо знали що документ вам буде точно потрібен на дану дату.
Так в нашій країні відбуваються такі неприємні ситуації. Але навіщо ображати працівників, які на жаль в даному випадку ніяк не можуть вплинути на ситуацію.
Відповісти
Якщо не виконали те за що взяли гроші, тобто термінове виготовлення документу - нехай щонайменше повертають кошти заплачені за терміновість!
Відповісти
В нововолинську ситуація така ж, но мене попередили, що буде невеличка затримка, десь на тиждень максимум, а вже 2.5міс пройшло, як на паспорт здала, і досі немає.
Відповісти
У Нововолинську така ж ситуація півтора місяця роблять терміновий паспорт
Відповісти
Це правда, в країні бардак. Але людина яка працює в цій системі, посередня ланка, простий спеціаліст з зарплатою до 4 тис. не винний... працюю в системі, в шоці сама від того що робиться... і неадекватних людей теж хватає... починайте з себе... якісь притензії до влади- пишіть скарги, суди, навіщо псувати нерви людині, яка просто працює по схемі заробляючи собі на прожиття...
Відповісти
Останні новини
«Ви - позор українського народу»: у Луцьку розкритикували роботу «паспортного столу»
20 жовтень, 2017, 13:55