Ігор Лапін прокоментував пенсійну та освітню реформи

Ігор Лапін прокоментував пенсійну та освітню реформи
Народний депутат Ігор Лапін підтримав пенсійну та освітню реформи, бо це зміни, які необхідні для ліпшого майбутнього України.

Про це він розповів 20 жовтня під час візиту Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

"Пенсійна реформа незначно змінить життя нашим бабусям чи батькам, але вона стосується справедливості для наших дітей. А саме - за якими правилам будуть жити наші діти і як вони будуть забезпечувати власне майбутнє. А від нас треба лише створити умови – прийняти правильні реформи", - каже Ігор Лапін.

Також політик пояснив, чому не перерахували пенсії військовим.

"Справа в тому, що військовослужбовці отримували заробітну плату, з якої не сплачувалися внески в пенсійний фонд. Але має бути законопроект в листопаді місяці, він ще напрацьовується депутатським корпусом, що буде робити перерахунок військовослужбовцям. Це є досить актуально, бо дійсно, військовослужбовці отримували грошове забезпечення і проплати в пенсійний фонд не передбачалися", - мовив нардеп.

Стосовно освітньої реформи Лапін сказав наступне: "Це курс на українізацію населення України. Це є правильний підхід. Бо забороняти щось старшому поколінню це вже буде нагнітати ситуацію, а що стосується вчити молодь і дітей правильно знати українську мову - це було б нормально".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ігор Лапін прокоментував пенсійну та освітню реформи
21 жовтень, 2017, 08:44