ПриватБанк запустив тарифний план для підприємців-початківців

ПриватБанк запустив тарифний план для підприємців-початківців
ПриватБанк запустив спеціальний тариф для нових та повторно зареєстрованих підприємців, а також компаній, що раніше не вели свого бізнесу.

«ПриватБанк, у якому обслуговуються понад 500 000 підприємців, як ніхто інший розуміє потреби бізнесу щодо фінансування та підтримки, – говорить керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – За європейськими мірками саме невеликі компанії є індикатором сильної та стабільної економіки. Тому сьогодні ми приділяємо особливу увагу підтримці малого та середнього бізнесу, пропонуючи підприємцям ряд інноваційних сервісів, кредитні продукти й програми компенсацій за кредитами від держави. А зараз – ще й тарифний план «Інкубатор» для бізнесменів-початківців, що стане хорошим стартом для створення свого бізнесу».

Підключаючись до тарифу «Інкубатор», підприємець може безкоштовно відкрити рахунок у ПриватБанку, отримати безкоштовне розрахунково-касове обслуговування та обслуговування зарплатного проекту протягом 6 місяців.

Клієнтам-підприємцям, які вперше відкривають поточний рахунок у ПриватБанку, тарифний пакет «Інкубатор» установлюється автоматично. Щоб відкрити банківський рахунок на сайті банку, достатньо бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фізична особа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк запустив тарифний план для підприємців-початківців
20 жовтень, 2017, 20:25