Луцький депутат назвав успішні реформи

Луцький депутат назвав успішні реформи
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський поділився думками про те, які реформи успішно відбулися за 26 років незалежності України.

Про це він розповів в інтерв'ю ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE».

«26 років я живу в очікуванні, що буде краще. Для мене чітко зрозуміло, що ми сформували інститут приватної власності, якого не було в Радянському Союзі. Я вважаю це серйозною реформою, яка завершена. Це відповідальна річ у форматі ринкової економіки. Ми усунули державу від адміністративно-апаратного управління економікою в цілому. Тобто все ж таки економіка сконцентрована на сьогодні в приватних руках. Мені здається, лише 15% ВВП продукує держава, а все решта продукує приватний сектор. І це важливо», – зазначив Андрій Покровський.

Із його слів, в країні було й багато інших намірів.

«Останнім часом чуємо багато різних тем: і боротьба з корупцією, і реформа в освіті, медицині, пенсійна реформа, поліція. Але, думаю, ще рано робити висновки. Пройде час, і ми зможемо оцінити, адже наміри і їхня реалізація – це зовсім інші речі. Якщо у нас за 5 років зникне корупція, то ми скажемо: «Так, це дуже хороша реформа і вона принесла свої плоди». А якщо корупція залишиться, то як ми зможемо оцінити цю реформу? Ми можемо сказати, що це намір, який не реалізувався», – розповів депутат.

Однак Андрій Покровський запевнив: держава перейшла на інший формат розвитку.

«Ми маємо приватну власність, маємо ринкову економіку, і це я вважаю великим досягненням», – резюмував він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реформи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.