Стало відоме ще одне рішення суду у справі Зайцевої

Стало відоме ще одне рішення суду у справі Зайцевої
У Київському районному суді Харкова ввечері 20 жовтня відбулося ще одне слухання щодо резонансної смертельної аварії, в результаті чого загинули щонайменше 5 осіб.

Так, суд позбавив Олену Зайцеву, яка є імовірною винуватицею ДТП, водійських прав, а також наклав арешт на автомобілі Lexus і Volkswagen Touareg, після зіткнення яких загинули люди, - передає 24 канал.

«Щойно закінчилося засідання, суддя задовольнила всі клопотання прокуратури – позбавила Олену Зайцеву права керувати транспортним засобом до 19 грудня, і наклала арешт на Lexus і Volkswagen Touareg, які спричинили ДТП. У сторони захисту є 7 календарних днів на оскарження судових рішень», – йдеться у повідомлені.

Крім того, в мережі з'явилася інформація, що за кермом автомобіля Volkswagen Touareg перебував співробітник Служби безпеки України, однак в управлінні СБУ це повідомлення не підтвердили, заявивши, що чоловік жодного стосунку до органу не має.

Нагадаємо, 18 жовтня у Харкові Lexus в'їхав у натовп людей. Внаслідок зіткнення з Volkswagen Touareg позашляховик відлетів на тротуар і наїхав на пішоходів: 5 загинули на місці, 6 доправили до лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відоме ще одне рішення суду у справі Зайцевої
21 жовтень, 2017, 03:23