«Не горе, а втіха»: покращився стан маленької Єви Марчук

«Не горе, а втіха»: покращився стан маленької Єви Марчук
Покращився стан хворої волинянки Єви Марчук, доньки подружжя військових Катерини і Тараса Марчуків.

Про це повідомляється на фб-сторінці «Допоможіть маленькій Єві Марчук повноцінно жити».

Дівчинці незабаром виповниться два роки. Від народження батьки борються за її щасливе дитинство, адже через недбалість лікаря при пологах дитина народилась із травмами, крововиливом у мозок і низкою супутніх діагнозів.

Мама дитини Катерина розповідає, що за 2 роки пережила багато розчарувань у людях та разом з тим у багатьох вона навчилась терпіння та мудрості.

«Є й такі, які заглядають до Євиної коляски та незадоволено відвертають обличчя. Я навчилася все сприймати з якимось непритаманним мені рівнодушшям. Тяжко пояснити всім наш спосіб життя. Та я й не намагаюсь. Єва моя втіха та радість. Бог дав мені честь виховувати зовсім не схожу на інших дівчинку. Вона радіє та плаче не так як усі. Але ми розуміємо одна одну. Найтяжче вже позаду, я впевнена в цьому. Хочеться нарешті пожити звичайним життям... Ми намагаємося ввійти в ту, звичайну колію життя.

«Особливе материнство» не виключає радостей життя. Ми навчилися та пристосувалися жити. А ні «зонд» і годування лише в стінах дому не заважатимуть Єві пізнати дитинства. І Єва не «горе» (як вважає більшість), а моя втіха», - пише Катерина Марчук.

За її словами, лікування, яке відбувалось у Тель-Авiві, принесло плоди.

«Ми можемо впевнено заявити: покращення Є. Єва вміє зрозуміти, де я, де інші люди. Вміємо відповідати квитками голови «Так» чи «Ні». Наші очі з кожним разом краще фіксують погляд. Активність рук та ніг жвавіша, а язичок невпинно береться облизувати все довкола. Ним вона вивчає світ. Опора ніг кращає, голова нарешті «тримається» пліч, пальчики рук беруться вивчати предмети. Попереду реабілітації та терапії», - йдеться у повідомленні.

Жінка також подякувала усім, хто допомагає їхній родині долати труднощі.

«Прийде момент, коли Єва зможе сама сказати Вам дякую», - переконана пані Катерина.

Нагадаємо, у листопаді дитину повезуть на реабілітацію у Варшаву, тому родина потребує фінансової допомоги.

Всі охочі можуть допомогти сім’ї Марчуків, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку: 4149497841951926 (Марчук Катерина Вадимівна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Не горе, а втіха»: покращився стан маленької Єви Марчук
22 жовтень, 2017, 17:53