Аварія у Харкові: стан вагітної жінки поліпшується

Аварія у Харкові: стан вагітної жінки поліпшується
Шість постраждалих в результаті ДТП на вул. Сумській як і раніше перебувають в лікарні.

Як повідомили в прес-службі Харківської міськради, в загальній палаті лікарні швидкої та невідкладної допомоги перебуває "неважка" Оксана Нестеренко, вона проходить лікування, - пише Сьогодні.

Старша з двох сестер Оксана Берченко (Євтеєва) почала приймати їжу і розмовляти, а ось стан Діани лікарі все так само оцінюють як важкий.

В обласній лікарні перебуває і Анна Комар. Вагітна жінка Жанна Власенко досі перебуває в стані медикаментозного сну. У прес-службі ХОДА відзначили, що її стан поліпшується.

Шостому потерпілому Юрію Неудачину зробили операцію на кістки в гомілковостопному суглобі в Інституті патології хребта та суглобів ім. М. І. Ситенка.

Нагадаємо, 18 жовтня пізно ввечері в Харкові на перетині Сумської та провулку Мечникова зіткнулися Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg, після чого "японець" вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. В результаті наїзду загинули 5 людей, ще 6 постраждали.

Також повідомлялося, що дівчина-водій, яка була за кермом позашляховика, що влетів у натовп, була затримана. Нею виявилася 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Альона Зайцева.
20 жовтня Київський районний суд Харкова прийняв рішення про запобіжний захід для Альони Зайцевої у вигляді утримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія у Харкові: стан вагітної жінки поліпшується
23 жовтень, 2017, 11:58