Як «Pianoбой» запалював луцьку публіку. ФОТО

Як «Pianoбой» запалював луцьку публіку. ФОТО
«Есть ноги – танцуй, есть голова – думай, есть руки – трогай, есть голос – пой, есть сердце – люби», – саме за таким принципом, як відзначив Дмитро Шуров, його життєвим, і пройшов у Луцьку двогодинний концерт, наповнений неймовірним поєднанням музичної задушевної атмосфери, запальної енергетики та харизми виконавця.

Концерт «Pianoбой» у рамках всеукраїнського туру «На вершині» лучани мали змогу відвідати 22 жовтня у РЦ «Промінь», - пише ІА Волинські новини.

Саме виступ у кінозалі розважального центру, який на вечір перетворився на сцену для драйву, дав змогу всім присутнім немов стати невід’ємною частиною нового фільму.

«У вас усіх є свої ролі», – наголосив Дмитро, розпочинаючи концерт піснею «Родимки».

А під час виконання наступної композиції, аби почути публіку в залі, акустика якої скерована на те, щоб приглушати «зайві» частоти, музикант приєднався до глядачів та поцікавився, чи готові вони в цей вечір задовольнити його.

Окрім того, ще перед початком концерту всі, хто прийшов на виступ, отримали від гурту маленький подарунок на згадку – металевий значок із логотипом турне.

«Це наша з вами маленька таємниця – згадка про 2017 рік, тур «На вершині», «Pianoбой» у Луцьку в «Промені». І це промінь у сьогоднішньому хаосі. Давайте зробимо цей вечір незабутнім, аби в нас із вами на згадку залишилося кохання», – звернувся до лучан Дмитро Шуров і завів однойменну пісню.

Не оминув гурт і нещодавнішній свій хіт, покликаний наповнювати усіх теплом, – пісню «Полуничне небо» про жінку, яка тримає дзен.

Як зізнався Дмитро Шуров, це найромантичніша пісня з-поміж усіх, які він написав.

«Жінка, яка тримає дзен… У мене дійсно є така жінка. And I’m lucky man. І кліп, який ми нещодавно зняли, – саме про цю жінку. І ще про одну, яка є в мене і до якої я дуже тепло ставлюся. І ця жінка – Україна. Я дуже хотів би, щоб у Луцьку і в Харкові, і у Вінниці – скрізь була гармонія, щоб люди менше ненавиділи, більше любили, більше прослуховувалися, щоб їм разом було добре, незалежно від віку, віросповідання та того, звідки вони приїхали – з Конго чи Австралії, з Польщі, Канади чи Америки, чи, може, з Монголії», – сказав музикант.

Помітивши, що в залі багато чоловіків, Дмитро Шуров поцікавився, чи вони прийшли за власним бажанням, чи їх притягнули жінки. Як би там не було, пісню «Неисправимый» виконавець присвятив саме чоловічій половині публіки.

«Наш звукорежисер називає її «Неудержимый». Він часто плутає слова, ну що ж поробиш. Наприклад, пісню «Простые вещи» він весь час називає «Простые истины», пісню «Отличный уик-энд» називав «Прекрасний уїк-енд». Це якась карма, але, знаєте, як би чоловіки не кохали жінку, насправді, десь глибоко всередині, вони не змінюються. Ми всі це чудово знаємо», – наголосив «Pianoбой».

Також зі сцени пролунали й інші, вже давно залюблені композиції, «Pianoбой»: «Лучшее, что есть», саундтрек до серіалу «Слуга народу», «Мені так добре з тобою», а також нова пісня «Підручник».

Особливою, своєю чергою, стала пісня «Вітчизна».

«Я хочу присвятити її всім людям, які не можуть ходити на концерти, не можуть робити багато речей, які можемо робити ми з вами щодня, тому що вони зараз на війні або в них великі проблеми через війну, яка розв’язалася в країні. Я кажу за переселенців, за людей, які побачили війну на власні очі. Для нас вона десь там далеко, але для багатьох людей це реальність. І текст до цієї пісні написала вчителька з міста Лисичанськ Луганської області, яку звати Катерина Галенко. Вона зробила переклад моєї пісні «Родина» та надіслала його мені на початку цього року. І я не міг не дати життя цьому тексту, тому що він справді насичений цими справжніми емоціями людини, яка бачила війну на власні очі й живе щодня, переживаючи за своє життя, а не через те, чи встигла/не встигла на роботу, яка в неї буде наступна машина, чи навіть якого кольору в неї піаніно».

Завершальним акордом концерту стала пісня про всіх людей, яку музиканти заспівали акапельно, – це композиція «Хромосома».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.