Перспективи туманні, – Гунчик про Іваничівську лікарню

Перспективи туманні, – Гунчик про Іваничівську лікарню
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик розкритикував Іваничівську лікарню, яка назвав «музеєм із пустими кабінетами».

Про це йшлося під час оперативної наради 23 жовтня.

Губернатор нагадав, що наразі існує заборгованість обсягом 6 млн грн перед персоналом Іваничівської лікарні. Проте 1,4 млн грн з медичної субвенції перерозподілили на Нововолинську міську лікарню.

Гунчик зауважив, що простежується цікава тенденція. Мовляв, персонал у лікарні лишається той самий, а люди з ОТГ їдуть лікуватися в Нововолинськ. Тому нині спроби «тиснути» на місцеву владу питаннями заборгованості – «не аргумент».

«Якщо туди не йде хворий, то перспективи такої лікарні туманні», – вважає очільник ОДА. Він нагадав, що Іваничівська лікарня – остання, яку ввели в експлуатацію після ремонту чи будівництва . Натомість нині вона не відзначається ефективністю.

«В більшості випадків це музей з пустими кабінетами та відсутністю персоналу», – вважає посадовець. Мовляв, ще трошки, і всі пацієнти будуть в Нововолинську. Водночас на місцевий бюджет лягають великі витрати за опалення, охорону та утримання комплексу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перспективи туманні, – Гунчик про Іваничівську лікарню
23 жовтень, 2017, 12:23