У Росії запропонували заселити Сибір 7 мільйонами західноукраїнців

У Росії запропонували заселити Сибір 7 мільйонами західноукраїнців
Секретар Ростовського регіонального відділення "Російський Соціально-Консервативний Союз" партії "Єдина Росія" Антон Бредіхін запропонував пересилити 7 мільйонів українців у Сибір для створення "демографічного кордону проти китайського напливу".

Бредіхін вважає, що це треба робити після можливого вступу України в Митний союз, пише ТСН.

Він, зокрема, представив проект комплексного аналізу регулювання міграційних потоків у Сибір і Далекий Схід "Єрмак 2.0".

"Буду коротким: базова суть питання полягає в створенні сприятливої основи для міграції (для початку - трудової) на територію Північного Сибіру 7 мільйонів українців, в основному з західної частини країни, на Схід - Забайкалля - 3,5 млн кавказців, і дисперсне розселення шляхом перенаправлення міграційних потоків з Центральної Росії до Зауралля 5 млн таджиків і киргизів ", - міркує секретар.

"Тільки так, при тенденції скорочення населення Сибіру ми можемо створити першу демографічну кордон проти китайського напливу", - вважає Бредіхін.

Як він зазначив, що в Сибіру Росія стикається з Китаєм, який планомірно і точково управляє своєю діаспорою - хуацяо, чисельність якої в Росії з кожним днем збільшується.

Зазначимо, що Бредіхін нічого не сказав про необхідність переїзду самих росіян до цих малонаселені регіони РФ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ясна річ, - нєобьятниє простори не будуть заселяти неробами, тіпа КОніновічєй, Мартинюків та іншої наволочі. Таким чином кремлядські карлики разом з геноцидами нациі будуть позбавлятись українських патріотів
Відповісти
шо за нах!!!!
Відповісти
Што ви панімаєтє!Он імєл в віду нас-обрєгіанналов і каммувнісстов!!!
Відповісти
а русскими засєліть афріку, спасти европу от еміграцоной ж....и
Відповісти
ТАК ОТ ДЛЯ ЯКОГО МИТНОГО СОЮЗУ ЦИМ ВИРОДКАМ ПОТРІБНІ МИ , УКРАЇНЦІ! ПРОПОНУЮ ПЕРШИМИ ЕШЕЛОНАМИ ТУДИ ВІДПРАВИТИ КАЛЄСНІЧЄНКІВ , БАНДАРЄНКІВ , КІВАЛОВИХ ТА ІНШИХ ПАБОРНІКАВ РУСКАГО ЯЗИКА В УКРАЇНІ!

Відповісти
Росія в колапсі, розпачі і ще невідомо в якому стані. В цій державі від Уралу до Владивостоку треба негайно впроваджувати в школах вивчення китайської мови як другої державної. В Хабаровському краї, наприклад, китайці сплачують 70% податків (офіційна державна статистика!), чим утримують алкашів і нероб немитої Росії. Назад вороття немає. Таке ж становище й в інших прикордонних регіонах Расеї, особливо там, де є тайга. А в Амурській області голови 4-х районних адміністрацій - китайці. Експансія жовтої раси в Росію - незворотня. "У високіх берегов Амура часовиє родіни" вже можуть не стояти: процес пішов.
Відповісти
зачем вы так болезненно реагируете на чужой маразм и вообще так искренне обсуждаете чужие проблемы7
в Сибири снега много? а что, у нас убрали уже? ;-)))
Відповісти
Волиняни,скажіть, як можна було вибрати і делегувати від області комуняків і латентних ригів ("безпартійний" тобто)? А ці люди ж як раз і провадили політику, згадану у цій статті.
Відповісти
який маразм...)
Відповісти
Дійсно, хочуть населення Захіжної України туди переселити, по їхнім кацапським міркам "непокірних". Зате москалі і русифіковані східнякт будуть тут керувати! Хрен вам господа! Тут швидше війна почнеться чим таке переселення. + і чого це кацапи за нас вирішують? все ясно для чого митний союз, вірніше з кожним днем нормальним людям стає все зрозуміліше, що це дорога в совок, рекет.. і взагалі в жопу як колись. Хоча сподіваюсь, дав би Бог, щоб цього несталось.
Відповісти
"шо, опять?" (с)
в Сибири безумно красиво. чтобы это описать, нет слов ни в каком языке.
но пока в РФ у власти такие уё..., жить там нормально невозможно. ни на сибирской земле, ни везде.
а что вы так переживаете за участь китайцев? они уже везде. посмотрите внимательно на упаковки того, что покупаете. что там написано? ;-)
Відповісти
щось ви гоните. Хто кого і куди переселяти буде ? Спробуйте хоча б прочитати саму статтю. Будуть створювати умови для того щоб наші туди їхали. Вони їх не створять - тому ніхто не поїде. То що обговорюємо ?
Відповісти
Щось Ви якось не так зрозуміли оце "створення сприятливої основи для міграції". Адже варіантів безліч - від російської місцевої адміністрації на Волині до штучного голоду, репресій і "теплушок" до Сибіру...
Відповісти
Я - за! Почнемо з львовяк...
Відповісти
Останні новини
У Росії запропонували заселити Сибір 7 мільйонами західноукраїнців
24 грудень, 2012, 17:20