У водія маршрутки забрали права за грубе порушення ПДР

У водія маршрутки забрали права за грубе порушення ПДР
У неділю, 22 жовтня, у водія львівської маршрутки №8 поліція вилучила водійське посвідчення.

Причиною вилучення став виїзд на залізничний переїзд всупереч заборонному сигналу світлофора. Прикметно, що це порушення зафікcував відеореєстратор іншого автомобіля, водій якого і викликав поліцію, – пише Zaxid.net.

Свідок порушення Ярослав Гарасим оприлюднив відео у популярній львівській Facebook-групі «РАГУLive» та повідомив, що маршрутка №8 (пл. Святого Теодора – Брюховичі) здійснила обгін на червоне світло світлофора і виїхала на залізничний переїзд. «Викликав поліцію, знайшли цей автобус на кінцевій в Брюховичах, під'їхав на місце, надав їм пояснення і перекинув це відео», – зазначив Ярослав Гарасим.

У прес-службі патрульної поліції підтвердили інформацію про цей інцидент.

«Екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення від небайдужого громадянина, який побачив, як водій маршрутного транспортного засобу проїхав залізничний переїзд на заборонений сигнал. Чоловік повідомив, що спершу, водій маршрутки хотів об’їхати колону автомобілів, які стояли на червоний сигнал світлофора, проте побачив, що не встигне перед поїздом та припинив маневр. Згодом, як тільки потяг проїхав, виїхав з автоколони на залізничний переїзд при увімкненому забороненому сигналі. Також цю подію зафіксував відеореєстратор», – мовиться в повідомленні поліції.

Поліція склала на водія маршрутки протокол за ч.3 ст.123 КУпАП (виїзд на залізничний переїзд, коли рух заборонений, під час перевезення пасажирів). Санкція статті передбачає позбавлення права керування транспортом терміном від одного до трьох років з вилученням транспортного засобу або без.

Посвідчення водія патрульні вилучили до рішення суду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПДР, Львів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И это правильно. Водители маршруток, как диагноз, чудніе рагули....если не сказать грубее
Відповісти
Останні новини
У водія маршрутки забрали права за грубе порушення ПДР
24 жовтень, 2017, 12:33