Губернатор Волині хоче бути головою Федерації футболу?

Губернатор Волині хоче бути головою Федерації футболу?
Голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука можуть висунути на посаду голови Федерації футболу Волині.

Таке рішення прийняли учансики звітно виборчої конференції Шацької районної федерації футболу 17 грудня.

У витязі з протоколу цієї конфереції (див. нижче) йдеться, що Шацька федерація, президентом якої є Володимир Найда, вибирала делегатів до обласної конференції.

Серед обраних - віце-президент Шацької районної федерації футболу Корпонай А.Т., член виконкому федерації та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Стаднік С.В. та голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

У документі також йдеться, що районна федерація бачить на посаді голови ФФВ саме губернатора.

«Рекомендувати делегатам підтримати на позачерговій обласній звітно-виборчій конференції федерації футболу Волині кандидатуру Клімчука Бориса Петровича на посаду голови федерації футболу Волині», - йдеться у витязі.

Нагадаємо, що частина членів ФФВ не вдоволена роботою нинішнього керівника Василя Столяра й хоче обрати нового. Саме через це скликають позачергову обласну конференцію, дял якої обирають в районах делегатів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото лизуни:)))Бідний Жуматій наробив такого рейваху в федерації що вже і сам не радий:)Столяра підставив,а той йому повністю довіряв.Чималу зарплату платив йому та його продажним дружбанам-зрадникам:).І Бориску хоче підставити за допомогою інших.Піду на конференцію подивитись,от буде весело:)))
Відповісти
Дитячі ігри в дорослому виконанні.Скільки будете пудрити мізки людям всякою дурницею.Невже всі проблеми Волині вирішено,залишилась проблема посади голови федерації?
П р и м і т и в и! Оце все на що ви здатні.
Відповісти
Да понятно на кого работает этот Жуматій! По сюжету на "Аверсе" видно было что заказуха. "Дайте працювати посадовцю..." слова Жуматія!:) Посадовець блин!:)))
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині хоче бути головою Федерації футболу?
25 грудень, 2012, 11:39