ПриватБанк здійснює автомрії волинян*

ПриватБанк здійснює автомрії волинян*
Власне авто перестало бути нездійсненною мрією. ПриватБанк пропонує волинянам вигідні умови кредитування нових і вживаних автомобілів за зниженими відсотковими ставками.

Власний транспорт - це завжди комфортно і зручно, адже водій не залежить від погоди, графіка руху тролейбуса чи маршрутки або дислокації місця призначення. Звісно, що власне авто - недешеве задоволення і відкладати гроші на нього потрібно довго. У випадку, якщо вміння заощаджувати - не ваша сильна сторона, допоможе автолізинг від ПриватБанку.

Програма “Авто у розстрочку” передбачає купівлю як нових, так і вживаних автомобілів. При цьому омріяні “колеса” клієнт обирає сам: в автосалоні, на авторинку, інтернет-майданчиках чи просто у сусіда. Авто, що вже було в користуванні, повинне бути зареєстрованим на території України.

До слова, відсоткова ставка за кредитом знижена. Нині вона становить 18% на нові та 23,9% - на вживані автомобілі.

Кредит можна оформити на термін від одного до п’яти років. Перший внесок становитиме від 10 %. Угода не передбачає жодних додаткових комісій, зокрема, й на дострокове погашення кредиту.

Процедура дуже проста й зручна, адже банк бере на себе оформлення всіх необхідних документів. Через кілька годин після укладення угоди клієнт отримує ключі та техпаспорт і може їхати додому на своєму новенькому авто.

За роз’ясненнями та консультаціями з приводу кредитування можна звернутися в місті Луцьк за адресою проспект Відродження, 1, кабінет 206 (центральний офіс), а в районах Волині - до будь-якого відділення ПриватБанку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрий вечір. 17 жовтня я написав заяву на кредит б/у авто, погодили швидко за 5 хвилин. 18 жовтня дозволили сплатити перший (авансовий платіж), сплатив в той самий день. 20 жовтня оформили договір у нотаріуса. Сьогодні 25 жовтня, вечір, вже 5 днів як нараховують сплату по кредиту. Чекаю на авто яке малоб бути за кілька годин!!!
Відповісти