Бо в хаті ремонт: у Луцьку хлопчика залишили в дитбудинку

Бо в хаті ремонт: у Луцьку хлопчика залишили в дитбудинку
Історія маленького лучанина Максима Міщука облетіла всю Україну.

Батьки півроку тому віддали свого сина у дитбудинок. Свою поведінку пояснили тим, що необхідно вдома доробити ремонт, - йдеться в сюжеті "12 каналу".

Півроку минуло, і малюка забрали, але не батьки та не додому. На свій другий день народження він потрапив в обласну інфекційну лікарню.

Про цю дитину ми дізнались в квітні, коли до нас звернувся батько дитини з приводу того, що мама, на його думку, неналежно виховує дитину. Або вони наводять порядок, або ми можемо на місяцьдва продовжити термін перебування дитини в будинку дитини", - розповів начальник відділу у справах дітей Луцької міської ради Федір Шульган.

Батько показав журналістам свій будинок, умов для проживання дитини - жодних. Віктор каже, що сина любить і хоче забрати, але не має можливості.

Більше - у сюжеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
особисто я, позбавив би таких батьків батьківських прав. Як можна рідну дитину в дитячий будинок віддати (при живих батьках). Та хай які життєві обставини не були, не говорячи про якийсь ремонт квартири. Навіть безпритульні собаки і ті за своїх дітей можуть загризти. Таких горе-батьків треба ...... та просто слів нема.
Відповісти
А Федір Шульган два роки чим займався?
Відповісти
Останні новини
Бо в хаті ремонт: у Луцьку хлопчика залишили в дитбудинку
24 жовтень, 2017, 18:07