Аварія у Харкові: водій Volkswagen зробив офіційну заяву

Аварія у Харкові: водій Volkswagen зробив офіційну заяву
Водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, який раніше прокоментував моторошну ДТП у Харкові через свого захисника, дав офіційний коментар.

Заяву він оприлюднив через свого адвоката Сергія Перепелицю у Facebook, - пише ТСН.

"У зв'язку з поганим самопочуттям внаслідок отриманих травм, я не міг дати пояснень з приводу того, що сталося раніше. Вже знаю, що є безліч версій перебігу подій, але хотілося б дати офіційний коментар з приводу ДТП, яка сталася 18.10.2017 року, учасником якої, на превеликий жаль мені довелося стати. Хочу заявити, що, виїжджаючи на перехрестя вулиці Сумська і провулка Мечникова, я рухався на зелений сигнал світлофора", – заявив Дронов.

"Я переконався у безпеці переїзду вулиці Сумська, дивився по боках, і під час цього - автомобіля Lexus не було в полі зору. Після чого, я почав рух до перехрестя, вже зосередившись на пішохідному переході через провулок Мечникова. Все сталося так швидко, що я навіть не одразу зрозумів, що трапилося. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, з нізвідки! Я не бачив його і не міг бачити, оскільки Lexus вилетів на перехрестя з шаленою швидкістю. Його не було, коли я починав рух, а з того моменту, до зіткнення пройшли лічені секунди", - додав він.

Дронов також висловив свої співчуття родинам загиблих і постраждалих: "Я розумію, що мої слова жалю нікого не повернуть, але хочу висловити щире співчуття і співчуття на адресу близьких загиблих і постраждалих від цієї жахливої події".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія у Харкові: водій Volkswagen зробив офіційну заяву
25 жовтень, 2017, 11:03