Мільйони на ліфти та «Луцьктепло»: як «перекроять» луцький бюджет

Мільйони на ліфти та «Луцьктепло»: як «перекроять» луцький бюджет
Перевиконання загального фонду бюджету Луцька за 9 місяців становить понад 37 млн грн. разом із бюджетом розвитку. Луцькрада розподілить загалом майже 45 млн грн.

Про це під час сесії 25 жовтня повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Окрім перевиконання, бюджет має економію у 8 млн грн від споживання енергоносіїв та економії на інших статтях. Тож на сесії розподілять 36,7 млн грн загального фонду. Зокрема, 5,2 млн грн спрямують на фінансову підтримку ДКП «Луцьктепло», основну частину яких витратять на за зарплату, а 2 млн – на оплату оренди котельні. Ще 6 млн перерахують ЛПЕ для компенсації пільг за перевезення. 10 млн гривень хочуть залишити у резервному фонді міста.

Розподілять також 10 млн грн із бюджету розвитку. Зокрема, повернуть 650 тис грн, які раніше брали на облаштування спортмайданчиків, 1,5 млн грн віддадуть на програму співфінансування житла. 1 млн грн спрямують на капітальний ремонт ліфтів, 5 млн – на капремонт та реконструкцію доріг. 713 тис грн витратять на співфінансування за субвенцією для придбання житла учасникам Олімпійських ігор, ще 160 тис грн залучать для ремонту житла, призначеного для дітей-сиріт.

Окрім того, поділять залишкові кошти депутатських фондів, відповідно до звернень депутатів: їх спрямують на купівлю канцтоварів, книг для бібліотек тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мільйони на ліфти та «Луцьктепло»: як «перекроять» луцький бюджет
25 жовтень, 2017, 11:09