Приємно, що волиняни не забувають про малу Батьківщину, - волинський нардеп

Приємно, що волиняни не забувають про малу Батьківщину, - волинський нардеп
24 жовтня в Києві в Будинку актора відбулось урочисте зібрання членів «Волинського братства», які проживають в місті Києві. Окрім технічних питань, які побіжно розглянули присутні, ділилися спогадами про Волинь, про видатних людей краю.

Раділи здобуткам підростаючих поколінь. Офіційну частину заходу продовжив святковий концерт у виконанні творчих колективів волинян, - інформує прес-служба нардепа Ігоря Лапіна.

На захід були запрошені почесні гості, зокрема народні депутати від Волині: Ігор Гузь, Степан Івахів, Ірина Констанкевич, Ігор Лапін, Сергій Мартиняк та Юрій Савчук.

Долучився до зібрання волинян нардеп Ігор Лапін. Зі сцени парламентар подякував за можливість відвідати зустріч волинян, які проживають в Києві. Він сказав, що йому приємно, що незалежно від міста проживання, волиняни не забувають про свою малу Батьківщину і тримаються разом.

Довідково. Міжнаро́дне громадське об'єднання «Волинське братство» — громадська організація, що гуртує вихідців з Волині. Зареєстроване 12 серпня 1999. Метою об'єднання є сприяння духовному та культурному відродженню волинського краю, збереження та захисту пам'яток історії та культури, пропаганди історичної та культурної спадщини, зміцнення соціальних, економічних, культурних, освітніх контактів між Україною і зарубіжними країнами, зміцнення незалежності України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Приємно, що волиняни не забувають про малу Батьківщину, - волинський нардеп
25 жовтень, 2017, 18:26
Помер волинський співак
25 жовтень, 2017, 18:25