Зв’язали та вивезли в ліс: на Прикарпатті познущалися над підлітком

Зв’язали та вивезли в ліс: на Прикарпатті познущалися над підлітком
На Івано-Франківщині зловмисники помістили неповнолітнього в багажне відділення автомобіля та вивезли його за місто в лісопосадку.

Чоловіки незаконно утримували підлітка та принижували його людську гідність, – повідомляють у прес-службі Івано-Франківської поліції.

Так, 15 жовтня о 22:50 год. до поліції з повідомленням звернулася коломиянка, мати неповнолітнього, вказавши що невідомі особи з 18:30 по 19:30 у результаті конфлікту з її сином зв’язали хлопця, помістили його в багажник автомобіля і вивезли за місто в лісопосадку.

За цим фактом працівники поліції розпочали кримінальне провадження передбачене ч.2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліція встановила підозрюваних. Причетними є група із семи осіб, жителів Коломиї та району, які, як пізніше встановили, познущалися над двома 14-річними підлітками-коломиянами. Одного із них зв’язали та вивезли у лісопосадку, іншому завдали тілесних ушкоджень у квартирі.

За словами начальника Коломийського відділу поліції Остапа Білейчука, встановили хронологію подій, які відбувалися. Крім того, правоохоронці з’ясували, що потерпілим є не один підліток, як раніше повідомлялося, а два.

«Невідомі особи зайшли до приміщення і зв’язавши одного вивезли у лісосмугу біля с.Пядики, іншого – побили у квартирі. Зараз ми уже встановили усіх причетних осіб до вказаних злочинів. Ними є жителі Коломиї та району, дехто з них неодноразово притягався як до кримінальної так і адміністративної відповідальності, але є й такі котрі вперше порушили закон», – сказав Остап Білейчук.

Він додав, що зловмисники принижуючи гідність підлітка заставляли його читати вірші, а потім роздягнули та відпустили.

Про те що сталося потерпілий розповів матері, а вона звернулася за допомогою до поліції. За вказаними фактами триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зв’язали та вивезли в ліс: на Прикарпатті познущалися над підлітком
25 жовтень, 2017, 11:38