Храм всіх святих землі Волинської пропонують передати громаді Луцька

Храм всіх святих землі Волинської пропонують передати громаді Луцька
Депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що зарано розглядати питання будівництва дитячої церкви на місці, де раніше планували садочок. Тим, хто відстоював питання зведення нового храму, він запропонував звернути увагу на недобудований Храм Усіх Святих Землі Волинської.

Таку радикальну думку він озвучив під час обговорення можливості зміни планування 40-го кварталу, де на місці, де планували будувати садок, тепер хочуть дитячу церкву.

Дискусії розгорілися довкола того, чи треба на місці садка зводити церкву. Данильчук зауважив, що українська нація дуже духовна, а в країні триває війна, тож треба відстоювати єдину церкву, яка буде українською.

«В даному мікрорайоні знаходиться «російська» церква, яка будується роками – Храм Усіх Святих Землі Волинської. Я пропоную всім фракціям, всім депутатам – давайте. ....давайте заберемо цей храм», - сказав Данильчук. Він одразу ж висловив сумнів, чи хтось крім колег зі «Свободи», які блокували приїзд на Волинь патріарха Кирила, підтримає таку ініціативу.

«То давайте всі вийдемо, давайте боротися за українську церкву реально. Але садочки нам теж потрібні. Єдиний збудований - це на вулиці Липинського», - додав Данильчук.

Тому він вважав, що виносити питання зведення церкви зарано. Адже якщо опитати мешканців району, вони радше підтримають зведення садочка, а не храму. Однак обранці громади не прислухалися до колеги і дали добро на церкву замість садочка.

Джерело фото в публікації - http://uszername.livejournal.com/133059.html.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пропоную почекати поки закінчать будівництво храму
Відповісти
Ви тільки і звикли, відберати
Відповісти
А ви тільки й привикли забирати, а самим збудувати слабо??
Відповісти
Правильно, а нащо будувати, якщо можна просто забрати?! Руки ж не з того місця ростуть
Відповісти
Больше ада...
Відповісти
А давайте заберемо майно в Данильчука???
Відповісти
Немає баба клопоту. Собору мало?
Відповісти
Ви що здуріли?
Вам місця мало чи що?
Ти що в церкву ходиш?????
не заважай людям спокійно молитись тебе ніхто не чіпає! чи може до тебе прийти і в тебе хату забрати??
І якщо хто не знає то це УКРАЇНСЬКА ЦЕРКВА!!! Почитайте історію і документи!
Відповісти
полішукі почали вити в ниже один авторитет мацковский піп
Відповісти
І кому від цього стане краще? В депутатів забирати землю , маєтки, будинки, дачі
Відповісти
Як ті вишиватники типу Данильчука заманали... сказав як в калюжу пернув... хоча що можна очікувати від нероби з замашками Наполеона
Відповісти
Дивись Волинь на своїх обранців. В людей скоро їсти не буде що, не кажучи вже про опалення, податки, курс долара і ін., а це посміховисько за церкви щось говорить і думає як відібрати. Молодці, всі схожі на вашого ідейного "дідуся". "Верной дорогой идете товарищи"... Комюняка завжди буде комунякою... хоч на голові тризуб намалюй...
Відповісти
Ось так і сіється/розпалюється міжконфесійна ворожнеча...
Відповісти
Прозорливий старець ше за часів Революції Гідності казав що Україну чекає ще й церковний майдан. Напевно скоро вже той час. І проти Волі Пресвятої Трійці нічого не протиставиш. Треба каятися і не противитись. Хай укріпить всіх нас Дух Святий!
Відповісти
Не розумію для чого засоби масової інформації публікують інформацію яка може викликати міжконфесійну ворожнечу??? Хто такий Данильчук?,що його безглузді вислови зразу на "ура" публікують???? Ця церква УКРАЇНСЬКА!!!! Ми її будуємо за наші пожертви і ніхто не має права займатись рейдерством і порушувати Конституцію України і права громадян на вільне віросповідання. Ця людина безкінечно всім невдоволена, йому аби революції робити,Він схильний руйнувати, а не будувати і це вже діагноз, шкода що він такий ненависний і злий.Скоріше б вибори!!!!
Відповісти
на сибыр их
Відповісти
Революція гідності відбулася з метою покращення життя кожного українця_давайте порівняєм перед громадою як змінилися статки Данильчука і кожного жителя міста?????може пояснить як нам так змінити життя??????
Відповісти
Церква МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ українською апріорі бути не може! Краще дитячий садочок!
Відповісти
Останні новини
Храм всіх святих землі Волинської пропонують передати громаді Луцька
25 жовтень, 2017, 15:19