Рада поділила комітети: куди потрапили волинські нардепи. ДОПОВНЕНО

Рада поділила комітети: куди потрапили волинські нардепи. ДОПОВНЕНО
У Верховній Раді розподілили комітети: за відповідне рішення проголосували 339 депутатів.

Нагадаємо, з волинян у парламент пройшло семеро політиків по партійних списках: Григорій Смітюх, Катерина Ващук (Партія регіонів), Микола Мартиненко (ОО "Батьківщина"), Юрій Савчук (УДАР), Анатолій Вітів, Валерій Черняков (ВО "Свобода"), Адам Мартинюк (КПУ). А також переможці мажоритарних виборів на Волині - Євген Мельник (ВО "Свобода"), Сергій Мартиняк, Степан Івахів, Ігор Палиця, Ігор Єремеєв (самовисуванці).

Інфорамцію про членів новостворених парламентських комітетів оприлюднив сайт Верховної Ради України.

Так, Ігор Палиця працюватиме у Комітеті з питань економічної політики, який очолить представник "Батьківщини" Андрій Іваничук.

Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки очолить представник "Батьківщини" Микола Мартиненко.

Одним із заступників голови Комітету з питань податкової та митної політики регіонала Віталія Хомутинніка став позафракційний Ігор Єремєєв. Всього в комітеті працюватиме 26 депутатів. Серед них і регіоналка Катерина Ващук.

Регіонал Григорій Смітюх працюватиме у Комітеті з питань аграрної політики та земельних відносин, який очолив його однопартієць і тезка Григорій Калетнік. А одним з заступників голови комітету став ще один волинянин - Степан Івахів.

Нардеп і голова партії УДАР на Волині Юрій Савчук включений до Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. У цьому ж комітеті працюватиме свободівець Валерій Черняков. Очолив комітет ударівець Віктор Чумак.

Свободівець Анатолій Вітів - серед членів Комітету з питань транспорту і зв'язку, який очолив регіонал Борис Колесніков.

Ще один свободівець - Євген Мельник - працюватиме у Комітеті з питань промислової та інвестиційної політики.

Комуніст Адам Мартинюк - в Комітеті з питань національної безпеки і оборони. Його очолює колишній спікер Володимир Литвин.

Позафракіційни депутат, волинянин, власник агропромислової групи "Пан Курчак" Сергій Мартиняк - у Комітеті з питань фінансів і банківської діяльності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Івахів на свому місці! Полісся повинно гордитись своїм обранцем!
Відповісти
Мы все, кто голосовал за "Партию регионов", гордимся Степаном Ивахивым!
Відповісти
А я пишаюсь Мартиняком!Ахххх
Відповісти
а чому б не пишатися Калєснікавим - який після скандалів з Хюндаями не тільки не подав у відставку, а ще й очолив Комітет транспорту і звязку???
Відповісти
Останні новини
Рада поділила комітети: куди потрапили волинські нардепи. ДОПОВНЕНО
25 грудень, 2012, 14:10