Це неприпустимо, - в УПЦ МП відреагували на заяву Данильчука

Це неприпустимо, - в УПЦ МП відреагували на заяву Данильчука
У Волинській єпархії УПЦ МП прокоментували заяву депутата Луцької міської ради Павла Данильчука, який закликав відібрати Храм Всіх святих землі Волинської.

Про це повідомляє Перший.

Прес-секретар єпархії протоієрей Олег Точинський зауважив, що депутат, де б він не працював, повинен залишатися зразком законослухнянності для усіх людей.

«Особисто мені не зрозуміло, як людина подібного суспільного статусу, може закликати до протиправних дій», – зауважив священик.

«Тим більше це не припустимо, враховуючи те, що Україна є світською державою, де права усіх віросповідань чітко прописані у Констистуції та є абсолютно однаковими. Тому подібні заклики ніяк не прикрашають діяльності чиновника, а навпаки – ставлять перед ним чимало запитань. Наприклад, чи є законними, на його думку, провокації міжконфесійної ворожнечі та захоплення чужого майна?» – сказав він та пообіцяв, що вже найближчим часом на інформаційних ресурсах Волинської єпархії розмістять офіційну заяву з цього приводу.

Джерело фото в публікації - http://uszername.livejournal.com/133059.html.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це мудро...
Відповісти
Церква-це майно громади.Просто перереєструвати в Київський патріархат.А МП в Україні давно пора заборонити,бо то є розсадник зла.
Відповісти
Повністю підтримую Павла. Людина "подібного суспільного статусу" говорить те, що і так всім очевидно. Діти, які не отримають достатнього виховання і освіти, і будуть виховані вулицями, ніколи не підуть по храмах, скільки б їх не було. Вистачить вже московського впливу. В нас вистачає церков, от тільки обізнаності і виховання не вистачає для їх відвідування. Будуйте садки і школи
Відповісти
Шановні, а нічо що ви фото взяли без дозволу, та ще й авторський підпис обрізали?
https://uszername.livejournal.com/133059.html
Відповісти
В коментарях такою духовністю пре що аж смердить.Люди які привикли грабувати, руйнувати,захоплювати ніколи вдоволені не будуть і ворогів собі завжди придумають.
Відповісти
Поезд 078Л Ковель → Москва. Щасливої дороги...
Відповісти