Французькі спецпризначенці взяли штурмом не ту квартиру

Французькі спецпризначенці взяли штурмом не ту квартиру
Бійці французького загону спеціального призначення RAID в місті Ем (регіон Нор-па-де-Кале на півночі країни) помилково взяли штурмом не ту квартиру.

Про це повідомляє Lenta з посиланням на La Voix de Nord.

За словами господині оселі, вона почула шум біля вхідних дверей і вирішила подивитися, що відбувається. Француженка глянула у вічко, але нічого не побачила. «Я зробила крок назад, і в цей момент двері вибухнула. Я лише встигла добігти до кімнати, де грала моя маленька донька, схопити її, закрити їй вуха і втиснутися в крісло », - розповіла вона.

Після виносу двері в квартиру увірвалися бійці спецназу, які притиснули до підлоги і наділи наручники на главу сімейства. «Я лише встиг їм крикнути, що в будинку маленька дівчинка», - говорить він.

Через кілька хвилин поліцейські зрозуміли, що помилилися дверима. Потрібна їм квартира знаходиться на цьому ж поверсі: в ній була людина, яка позувала зі зброєю перед вікном. Спецназівці проникли до його помешкання, де було виявлено зброю і наркотики, а сам винуватець переполоху був узятий під варту.

Проте потерпілі продовжують дивуватися. «RAID - це елітний підрозділ, вони не аматорська команда. Як вони могли помилитися? »- задається питанням подружжя. Вони стверджують, що крім матеріального збитку, заподіяного штурмують, їм були завдано моральну шкоду. Також вони мають намір проконсультуватися з адвокатом з приводу подальших дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Французькі спецпризначенці взяли штурмом не ту квартиру
26 жовтень, 2017, 03:57