Теракт у Києві: нові подробиці та моторошні слова очевидців

Теракт у Києві: нові подробиці та моторошні слова очевидців
Стали відомі нові подробиці вибуху у Києві, у результаті якого постраждав нардеп Ігор Мосійчук і загинув 30-річний чоловік.

Про це повідомляє 5 канал.

Вулиця Міцкевича у Києві, де пролунав вибух, станом на 00:30 сьогодні, 26 жовтня, перекрита. На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група та фахівці ДСНС.

Місцеві мешканці кажуть, що вибух був надзвичайно потужний. У будинках, що розташовані поряд, від нього повибивало шибки.

"Дуже гучний вибух! Я такого взагалі у житті не чув. Вибігаю – машина горить, і біля машини стоїть моторолер, який просто вщент рознесений. На думку людей, це був моторолер, тому що машину просто розірвало, а від моторолера лишилась сама рама", - розповів свідок подій.

"Дуже сильно вдарила вибухова хвиля. Навіть підкинуло! Дуже потужний був вибух", - додала інша очевидиця замаху на радикала.

За останньою інформацією, постраждав унаслідок вибуху нардеп Ігор Мосійчук та його тілоохоронець, а також політолог Віталій Бала. Їх шпиталізували з пораненнями різного ступеню тяжкості. Лікарі надають їм термінову допомогу.

Столична поліція повідомляє, що дорогою до лікарні помер ще один постраждалий. Йдеться про 30-річного чоловіка, особу якого ще встановлюють.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на сторінці у Facebook назвав вибух терактом.

"Щойно на виході з телеканалу "Еспресо" стався терористичний акт… Потужність вибуху була не менше 1 кілограма у тротиловому еквіваленті", – написав він.

Крім того, Геращенко відзначив, що одна з версій слідства – дії спецслужб РФ по дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні на тлі акцій протесту.

Нагадаємо, раніше прес-служба нардепа від Радикальної партії Ігора Мосійчука повідомила про те, що на нього було скоєно замах. Зокрема – пролунав вибух, унаслідок якого постраждав і сам народний обранець. ЗМІ ж повідомляють про 4 поранених та одного загиблого унаслідок інциденту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Теракт у Києві: нові подробиці та моторошні слова очевидців
26 жовтень, 2017, 00:48