Жахлива «картина»: на Волині масове отруєння собак

Жахлива «картина»: на Волині масове отруєння собак
У селищі Благодатне невідомі особи потравили собак на вулицях. Десятки мертвих тварин помирають у муках.

Про це написала Іванна Білішук на своїй сторінці у Facebook.

"По селищу валяються десятки мертвих псів. Помирають в муках: скажено бігають, піна ротом... Один вчора забіг у наш двір і здох, щойно від іще одного такого "теляти" тікала. Пес бився головою у двері магазину і шалено гнався то туди,то сюди,щелепа відкрита, страх одним словом. Хтось таким чином вирішив боротися з бездомними псами. Думаю, витравлюють...", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо собаки агресивні і несуть небезпеку жителям села, і ніякі компетентні органи нічого не роблять - то дані методи цілком виправдані.
Відповісти
Ще б Луцьку так зробили б,навіть з тими яких хазяїни вигулюють без поводка на дитячих майданчиках. Собак шкода,але людей, а тим паче дітей ще більше які потерпають від укусів хворих собак
Відповісти
Людська безвідповідальність-основна причина.Одні беруть собаку,а потім вивозять її,бо награлися з живою іграшкою.А інші потім стаждають від бездомних собак.Собаки не винні.За що їх труїти?
Відповісти
Ні в якому разі НЕ МОЖНА труїти і розстрілювати!Не виправдано ні з якого боку. Затямте це. Вбивство вуличних тварин - відмивання грошей чиновниками.
Відповісти
А це спеціально травлять бездомних тварин... бо дибіли нардепи закон хочуть прийняти про сплату податку на диких, бездомних та домашніх тварин((((( Так починається ще один геноцид на Україні!!! Задумайтеся люди, що далі буде!!! Так будуть травити бездомних тварин скрізь, щоб місцева влада не платила податки за них((((( ВИРОДКИ !!!
Відповісти
Останні новини
Жахлива «картина»: на Волині масове отруєння собак
26 жовтень, 2017, 09:43
В Україні випав першй сніг
26 жовтень, 2017, 09:26