Лучан кличуть на грандіозний «Гаражний розпродаж»

Лучан кличуть на грандіозний «Гаражний розпродаж»
У луцькому антикафе «Innerspace» відбудеться традиційний «Гаражний розпродаж», де охочі можуть продати або ж купити цікаві речі.

Захід відбудеться у приміщенні кафе що на вулиці Паркова, 5 28 жовтня, та розпочнеться о 16:00. Тривалість розпродажу – 2 години.

Подібне дійство влаштовують вже втретє. Щоправда, цього разу організатори вирішили розширити формат. Попередні два розпродажі були виключно дитячими, третій же відбуватиметься одночасно для дорослих та дітей. Відтак, в антикафе у різних кімнатах розмістять локацію для дітей та дорослих.

«Дуже круто буде, якщо діти побачать, що дорослі теж долучаються до таких подій, побачать, що це - круто і "нормально" продавати якісь свої речі чи обмінюватися ними», - зауважила організатор Марина Ткачова.

У рамках розпродажу охочі зможуть продавати речі, книги, іграшки, аксесуари тощо. Організатори просять приносити лоти за день до розпродажу або власне на день дійства. Також усі речі мають мати цінники.

Для дорослих оренда місця вартуватиме 50 гривень. Якщо ж дорослий приведе з собою дитину, яка теж братиме участь в розпродажі, та друга, який може просто відвідати захід – участь безкоштовна.

«Якщо ви не маєте можливості бути особисто, можна залишити речі, але з бірочками і цінами обов'язково!!! Наші продавці продадуть», - повідомили організатори. Проте охочим долучитися радять таки взяти участь у розподажі, адже це набагато цікавіше та обов’язково знайдеться щось цікаве, що захочеться придбати.

Більше інформації про захід - на сторінці події у мережі Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.