Українців просять не планувати подорожі, якщо не мають «діючого» закордонного паспорта

Українців просять не планувати подорожі, якщо не мають «діючого» закордонного паспорта
Поліграфкомбінат «Україна» просить утриматися від будь-якого планування подорожей тих, хто не має на руках діючого паспорта для виїзду за кордон.

Про це йдеться на сайті Державної міграційної служби.

«Останніми днями громадяни, які подавали заяви про оформлення та видачу біометричних документів, помітили зміну стану оформлення, який можна переглянути в онлайн-сервісі на сайті міграційної служби.

Звичайна технічна процедура заміни сертифікатів, строк дії яких закінчився, у Поліграфкомбінаті «Україна» в умовах черги на персоналізацію спричинила необхідність оновлення дати та повторного відправлення всіх даних для персоналізації паспортів, які раніше відправлялися міграційною службою», – зазначають в повідомленні.

«Дані будуть відвантажуватися протягом кількох днів, але передача здійснюється у тому ж порядку, у якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі змінюється дата відправлення даних на персоналізацію, але це жодним чином не може вплинути а ні на черговість, а ні на строк персоналізації», – додають в міграційній службі.

«Як відомо, ажіотаж, пов'язаний із запровадженням безвізового режиму, спричинив аномально завищений попит на закордонні паспорти, тому міграційна служба попереджає громадян про можливі затримки персоналізації паспортів та радить утриматися від будь-якого планування подорожей тим, хто не має на руках діючого паспорта для виїзду за кордон.

Поліграфкомбінатом «Україна» закуплено додаткове обладнання для персоналізації документів, яке буде введено в експлуатацію найближчим часом, що, у поєднанні із зменшенням попиту, дасть можливість вже на початку наступного року повністю урегулювати ситуацію із строками виготовлення біометричних документів», – резюмують на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЄС, безвіз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українців просять не планувати подорожі, якщо не мають «діючого» закордонного паспорта
26 жовтень, 2017, 10:56