У «ПортCity» відкриють унікальну виставку «Емігрантки»

У «ПортCity» відкриють унікальну виставку «Емігрантки»
Торгово-розважальний центр «ПортCity» представить соціальний канадсько-український проект про жінок, які емігрували в пошуках кращої долі.

Відкриття виставки відбудеться 2 листопада.

Проект «Емігрантки» представлений авторськими фотографіями сучасного урбаністичного простору, на тлі якого зображені українські емігрантки в національних строях, та писаними реальними історіями з життя емігранток.

Обидві частини є окремими розповідями самі в собі. Український костюм на фото символізує сутність жінок, культурну приналежність, а також весь позитивний і негативний досвід, привезений з дому. Фото-частина проекту знімалася в Канаді, але йде мова про досвід українок з різних країн.

Разом фото та історії покликані дати розуміння наскільки далекі можуть бути очікування від реальності під час перебування за кордоном та підняти проблему адаптації. Унікальні роботи вже побачили жителі Києва та Львова, тож тепер проект приїздить на Волинь.

Відкриття виставки відбудеться 2 листопада о 18 годині у арт-просторі (3 поверх ТРЦ ПортCity). Переглянути експозицію можна буде протягом двох тижнів.

Довідково:
Організатори канадсько-українського проекту «Емігрантки»: Незалежна Медіа Платформа “НАШІ” (Канада) в особі Устини Стефанчук та Оксани Шишиної-Ковалик. Партнери в Україні: Національна рада жінок України, Всеукраїнська ліга українських жінок та громадська організація "Розвиток Волині".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «ПортCity» відкриють унікальну виставку «Емігрантки»
31 жовтень, 2017, 19:45