Погода, Новости, загрузка...

Нові подробиці скандалу: гвалтівників із Врадіївки підозрюють у вбивстві

Мешканці селища Врадіївка мають підозру, що міліціонери Євген Дрижак і Дмитро Поліщук, які побили і зґвалтували 29-річну місцеву мешканку Ірину Крашкову, причетні до ще одного звірячого злочину: вбивства і зґвалтування 15-річної Аліни Поркул.

Труп цієї дитини знайшли у селищі на березі ставка в січні 2011 року.

Злочин досі не розкрили. Місцеві жителі підозрюють, що злочинці не знайдені якраз тому, що до вбивства дівчинки були причетні співробітники міліції, пише Іntv.ua.

Як розповів "Новинам-N" брат зґвалтованої Ірини Крашкової, після події з сестрою до нього приходили батьки убитої Аліни. Побачивши фотографію побитої Ірини, подружжя заявило, що і у їх вбитої дівчинки були такі ж травми: рвані рани на голові, пробитий череп, зламана щелепа.

На причетність до скоєння даного злочину міліція перевірила близько двох тисяч осіб. При цьому, як розповідали тоді місцеві жителі, зізнання у вбивстві Аліни буквально вибивали.

28 лютого вчинив самогубство 33-річний чоловік, затриманий за дрібне хуліганство. Саме його намагалися зробити винуватцем даного злочину. Як тільки його випустили з СІЗО, він повісився на кладовищі, залишивши записку "Я цього не робив, на себе не візьму".

Ще один підозрюваний у скоєнні даного злочину повісився просто у камері, на умивальнику.

З чуток, у вбивстві 15-річної Аліни зізналися 11 осіб, але жоден з них на слідчому експерименті не зміг нічого показати.

Люди підозрюють, що міліціонери, на яких вказала побита і зґвалтована Ірина, причетні і до вбивства школярки. Жителі вказують на те, що в 2011 році Євген Дрижак вже працював у Врадіївській міліції.