Погода, Новости, загрузка...

Політолога Femen жорстоко побили у Києві. ФОТО

Політолога Femen Віктора Святського жорстоко побили в Києві в районі вулиці Михайлівської, де знаходиться офіс жіночого руху Femen, у період з 22 до 23 години вечора у середу, 24 липня.
Про це повідомляють Факти.
«З розбитим обличчям, підозрою на перелом нижньої щелепи, вибитими зубами, великою втратою крові Віктора доправили до лікарні машиною швидкої допомоги», - повідомляють у Femen.

Як повідомили в оргназації, Святського били з погрозами розправитися тим же способом з активістками руху в разі спроб перешкодити офіційному візиту до Києва президента Росії Володимира Путіна, патріарха РПЦ Кирила, а також президента Білорусі Олександра Лукашенка до 1025-річчя Хрещення Русі.
«Співробітники міліції, що прибули на місце події, констатували роботу професіоналів з метою залякати, адже нічого з матеріальних цінностей вкрадено не було і стиль побиття кастетом не схожий на спортсменів-гопників», - зазначили в прес-службі.

Вони стверджують, що протягом декількох днів співробітники спецслужб безперервно переслідували невідомих широкому загалу чоловіків-працівників Femen. Так, «попередні бесіди» були проведені з дизайнером і програмістом руху.
У цих діях активістки підозрюють «не лише СБУ, але і ФСБ, і КДБ».
«Femen впевнено заявляє, що замах на вбивство близького до організації політолога є виключно бандитсько-державним актом залякування активісток напередодні священного зльоту пострадянських диктаторів, очолюваного КДБістом у рясі», - наголосили у русі.