Погода, Новости, загрузка...

Ірина Білик не привітала екс-чоловіка Дмитра Дікусара з одруженням

Батьки Дмитра Дікусара та Олени Шоптенко боялися весілля танцюристів. А колишня кохана Ірина Білик й взагалі не привітала молодят.

Про це повідомляє Газета.ua.

За словами Дікусара, ні його батьки, ні його нової дружини Олени Шоптенко не дуже хотіли, аби між молодими людьми були якісь стосунки.

«Вони були не проти. Вони боялися. Вони пам'ятають ще ту ворожнечу, яка була у нас на проектах. Ми навіть у коридорах часом не віталися, коли на проектах працювали. У мене мама переживала, що Олена дуже жорсткого характеру, вона дуже сильна. І вона боялася, що вона мене з'їсть. Водночас Олени мама теж бачила не найбільш відповідного кандидата, тому що пам'ятає ту ворожнечу нашу. Вони боялися», - підкреслив Дікусар.

За словами хореографа, його колишня кохана Ірина Білик не вітала молодят.

«Я думаю, що Іра і не знає. Так склалося, на жаль, що ми не підтримуємо занадто близькі дружні стосунки. Ми іноді звичайно зустрічаємося раз на півроку, спілкуємося і намагаємося підтримувати стосунки, але, скажімо, як такої дружби у нас немає. Іра стала для мене не чужою людиною і ніколи чужою вже не стане. Все таки, коли з людиною ти проживеш три роки, ти прив'язуєшся в якійсь мірі і вона тобі стає практично як рідна. Я не знаю, яка зараз ситуація у Іри, але сподіваюся, що вона теж щаслива», - зазначив Дмитро.