Погода, Новости, загрузка...

Каменських розповіла, чому помітно розповніла. ФОТО

http://kp.ua/
Співачка Настя Каменських пояснила причину своєї помітної повноти.

Про це артистка розповіла Комсомольской правде в Украине.

Дуетну половинку Потапа обговорювали всі, кому не лінь, під час фестивалю «Нова хвиля» у Юрмалі. Вона ніби навмисне одягалася у вбрання з яскраво-бірюзового гіпюру, який повністю обтягнув її живіт, з розрізом вище стегна, і цілком очікувано нарвалася на нову лавину чуток про вагітність.

«Я вагітна?! Ах! Може, запитаємо у мого живота? Хм. Запевняю вас, там нічого немає, крім кишечника. Які все-таки плітки про мене люблять робити... Але в цьому є і позитивна сторона. Люди чекають від мене поповнення. І кожен рік я «народжую». А мої шанувальники і фанати ще й імена придумують моїм неіснуючим дітям. Таким ось чином рік тому я «народила» дівчинку, яку назвали Маргарита. Народ навіть порахував, скільки днів малій виповнилося після появи новини про її народження», - зазначила Каменських.



А от щодо того, чому співачка, знаючи про схильність до повноти, не займається фітнесом або не дотримується дієти, Настя відповіла, як відрізала:
«На щастя, у нас з Потапом настільки багато концертів по всій Україні, що в спортзал я не встигаю. На жаль. Я кайфую, коли в графіку з'являється день, коли я додому потрапляю! Але навіть вдома не можу викроїти годину для занять, настільки багато роботи. Справжні фанати будуть мене любити немає за осину талію, а за мою творчість», - додала співачка.