Погода, Новости, загрузка...

У Великобританії продають блювотні пакети з портретом сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма

http://ukranews.com/
Бізнесмени вже почали випускати сувеніри й різні товари із зображенням майбутнього монарха.

Про це пишуть Українські новини.

Принцові Кембриджському не сповнилося ще й двох тижнів, як він уже збагатив британську скарбницю на 380 мільйонів доларів. За останній тиждень однієї випивки було куплено в країні на 95 мільйонів доларів США.

Дизайнер Лідія Лейт сподівається, що люди, які встигли зненавидіти сувенірну продукцію із зображенням принца Кембриджського, куплять її пакети для блювання. Їх оформлення давно стало для Лейт доброю традицією. Вона розробляла дизайн відповідних пристосувань перед святкуванням брильянтового ювілею правління Єлизавети II, а також перед весіллям Кейт Міддлтон і принца Вільяма в 2011 році.

Блювотні пакети з надрукованим на них портретом принца Джорджа, імовірно, буде доречно роздавати клієнтам піцерії Domenico Crolla, розташованої в Глазго.

Дирекція ресторану вирішила випускати спеціальну піцу з портретом щасливої королівської пари. Цей продукт користується великою популярністю серед любителів італійської кухні. На приготування кожного пирога-портрета витрачається всього 90 хвилин.

Родина принца Кембриджського планує забезпечити дитині світле майбутнє, запустивши цілу індустрію із продажу сувенірів з портретом малюка. Деякі вироби є втіленням несмаку, але виробників це не зупиняє. З такої гарячої теми, як народження королівського спадкоємця, потрібно встигнути зняти вершки, упевнені підприємці.

Син принца Вільяма і його дружини Кейт народився 22 липня. Він – третій правнук Єлизавети II.