Погода, Новости, загрузка...

Януковича просять покарати Міноборони за будівельну аферу

Президента Віктора Януковича розібратися з будівельною аферою у Борисполі просять 168 родин. Люди вже понад п'ять років не можуть отримати довгоочікувані квартири.

Про це повідомляє Газета.ua.

Ще у 2007 році вони вклали кошти у будівництво багатоповерхівки по вулиці Ватутіна, 97 у місті Бориспіль Київської області. Втім, досі не можуть отримати свої оселі, адже будівництво не ведеться.

Як розповіли в ініціативній групі ошуканих, за аферою стоять чиновники з державного підприємства «Укрвійськбуд» Міністерства оборони України.

На думку постраждалих, така ситуація склалась внаслідок злочинних схем в середині відомства.

«Чому винні досі не покарані, а будинок не добудовано, адже всі постраждалі 100% заплатили за квартири? Чому до корупції в державній установі нікому немає діла?» - обурився у коментарі один із обдурених інвесторів (прізвища не називає).

За його словами, задля придбання житла у новобудові багато хто з людей продали свої квартири та будинки в селах. Дехто навіть взяв кредит у банку і сьогодні сплачує його, плюс оренду чужої квартири одночасно.

«Ми стали безхатченками у власній країні за власні кошти. Не перелічити кількість звернень, направлених нами до Міністерства оборони України, правоохоронних органів, прем'єр-міністра України та інших владних осіб. Проте ситуація ані на крок з місця!» - наголосили в ініціативній групі.

Там також зазначили, що Міноборони заявило, що не несе відповідальності за господарську діяльність підвідомчої організації.